Butlletins de l'Oficina de Seguretat

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 26/11/2020 - Qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360

  Dimarts, dia 1 de desembre, estaran disponibles els qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360 a la secció de carrera professional. El darrer dia del termini per contestar-los és el 31 de gener de 2021.

  Us recordam que aquesta avaluació va dirigida al personal estatutari del Servei de Salut (excepte el personal temporal eventual) i que el període d’avaluació va del 01/05/2018 al 30/04/2019.

 • 13/11/2020 - Pròxims exàmens de concurs oposició per a cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA)
 • 02/09/2020 - Ajornat l'examen del concurs oposició d’infermeria d’urgències d’atenció primària

  L’examen del concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària no es realitzarà el proper 8 de novembre, tal i com s’ha publicat en diferents mitjans, sinó que, segons les previsions, es trasllada al primer semestre de l’any 2021. Aquest ajornament obeeix a la càrrega assistencial a la qual ha de fer front aquest col·lectiu professional.

  La nova data de l’exercici, així com les seus on es desenvoluparà la prova, es faran públiques a través d'aquesta web.

 • 02/07/2020 - Lletra de desempat per a processos de selecció de borsa única

  El 2 de juliol de 2020, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la A. Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 23/04/2020 - Circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals

  El Servei de Salut ha posat en marxa un circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals. En una primera fase es faran les proves als que actualment estan més exposats al SARS-CoV-2; en una segona fase es faran a la resta. El circuit s’iniciarà a les gerències, que informaran els professionals respectius sobre la realització d’aquestes proves. Abans de fer-les, però, caldrà emplenar un formulari de consentiment informat. L'enllaç a aquest formulari ha estat enviat als professionals del Servei de Salut a través correu electrònic corporatiu correu.ssib.es.

Butlletí n.º 49 - any 2016 - Ús privat dels recursos corporatius

 

En aquest número del BUTLLETÍ INFORMATIU volem recordar el bon ús de l’ordinador, del navegador i del correu electrònic, i de qualsevol altre recurs informàtic posat a la nostra disposició pel Servei de Salut de les Illes Balears.

El Servei de Salut proporciona al seu personal l’accés a determinats recursos informàtics i dispositius de comunicacions, tant fixos com mòbils, que faciliten l’acompliment de la seva tasca.

 

Aquests recursos són propietat del Servei de Salut i, com a tal, s’han d’emprar per a les tasques pròpies dels treballadors d’acord amb les funcions assignades.

Amb caràcter general, els recursos informàtics i els dispositius de comunicacions s’han d’emprar per a finalitats institucionals i com a eina de suport a les competències professionals dels usuaris autoritzats.

 

En aquest sentit, la utilització de recursos corporatius per a qüestions personals s’ha de restringir per moltes raons:

 • El rendiment a la feina es redueix i això afecta la productivitat i constitueix un greuge comparatiu amb la resta de companys.
 • L’ús particular de la xarxa (per exemple, descarregar pel•lícules o veure vídeos en reproducció en temps real [streaming]) degrada els recursos per als quals els empram per fer feina.
 • L’accés a certes pàgines web augmenta el risc de patir una infecció de virus, la qual cosa pot comprometre la confidencialitat de les dades del Servei de Salut.
 • Emprar intensivament aplicacions particulars i jocs en dispositius portàtils o mòbils pot afectar-ne el rendiment, n’acurça la vida útil i augmenta el risc de robatori d’informació.

 

El Servei de Salut és el responsable de determinar les normes, les condicions i les responsabilitats oportunes per protegir els recursos informàtics, i ho fa per mitjà d’allò que disposa la Circular 1/2014, de 18 d’agost, del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, per la qual s’aprova el Codi de bones pràctiques del Servei de Salut en l’ús dels sistemes d’informació i en el tractament de les dades de caràcter personal, accessible des d’aquest enllaç: http://ibsalut.es/ibsalut/documentospdf/cat/cbp_cat.pdf.

 

En aquest sentit, l’ús de l’ordinador, del navegador i del correu electrònic, i de qualsevol altre recurs per a alguna finalitat particular, ha de ser autoritzat prèviament.

 

Si teniu cap dubte sobre aquesta normativa podeu contactar amb l’Oficina de Seguretat de l’OTIC (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).