Professionals

Informació adreçada a professionals de la salut

IBSALUT INFORMA: NOVETATS PER A PROFESSIONALS

 • 15/02/2024 - Curs de català inicial per a personal sanitari

  Ja hi ha data per a la primera edició del Curs de català inicial per a personal sanitari, organitzat i elaborat conjuntament pel Servei de Salut de les Illes Balears i l’Institut d’Estudis Baleàrics: començarà el 19 de març i s’oferirà a tots els hospitals públics de les Illes Balears. Les classes seran presencials, però es podran seguir en directe telemàticament.

  El curs, adreçat als professionals sanitaris i zeladors de tots els nivells assistencials amb escassos o nuls coneixements de català, està dissenyat i enfocat en les situacions comunicatives pròpies de l’àmbit sanitari.

  El certificat que s’obtindrà en aquest curs (d’aprofitament o d’assistència) es valorarà com a mèrit en els processos de provisió de places i en les borses de feina de totes les categories professionals sanitàries del Servei de Salut.

   

  Més informació i inscripcions.

 • 31/01/2024 - Lletra de desempat per a nous processos de la borsa única

  El 31 de gener de 2024, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borsa única i les crides públiques per a la selecció de personal estatutari temporal: la lletra resultant va ser la E.

  Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 28/12/2023 - Inclusió de la categoria FEA de Bioquímica en el Procediment específic de selecció de FEA

  Des del 28 de desembre de 2023, els Facultatius Especialistes d'Àrea de Bioquímica poden optar al procediment específic de selecció de FEA d'acord amb la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es modifica el procediment específic de selecció de personal temporal estatutari sanitari del subgrup A1 del Servei de Salut de les Illes Balears aprovat pel mateix òrgan el 4 de maig de 2023.

 • 29/08/2023 - Aprovat el Decret llei 5/2023, de 28 d’agost, de mesures urgents en l’àmbit educatiu i en el sanitari

  S'ha aprovat el Decret llei 5/2023, de 28 d’agost, de mesures urgents en l’àmbit educatiu i en el sanitari que regula l'exigència de coneixement de la llengua catalana al personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

 • 08/03/2023 - L’usuari “U” i la contrasenya deixen de funcinar com a mètode d'autenticació del Servei de Salut.

  A partir de dijous, dia 9 de març de 2023, l’usuari “U” i la contrasenya deixaran de funcionar com a mètode d’autenticació per realitzar tràmits telemàtics amb el Servei de Salut de les Illes Balears. Des d’aquesta data, serà necessari utilitzar Cl@ve com a sistema d’autenticació.

  Aquesta circumstància afecta tant a persones usuàries internes com a externes del Servei de Salut. 

Notícies destacades per a professionals