Butlletins de l'Oficina de Seguretat

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 28/04/2021 - AVÍS IMPORTANT PER ALS CANDIDATS DE NOUS PROCESSOS SELECTIUS DEL SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

  En la propera convocatòria i en endavant, per participar en els processos selectius de concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears haureu de fer la inscripció electrònica.

  Per això, és imprescindible que disposeu del Certificat digital de persona física i de l'aplicació de Signatura electrònica.

  Des de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals us recomanam que consulteu aquesta guia per saber com fer-ho.

 • 28/04/2021 - Núm.5 - REVISTA IBSALUT INFORMA

  Ja està disponible el número 5 de la revista IB-SALUT informa d'abril 2021, un mitjà amb informació d’interès per al personal del Servei de Salut.

 • 11/03/2021 - Notificació i Registre d'Agressions (NIRA) als professionals

  Disponible per a tots els professionals del Servei de Salut l’aplicació informàtica NIRA, per facilitar el registre, la investigació i l’anàlisi de les agressions d’usuaris a professionals

 • 08/03/2021 - L’examen del concurs oposició de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària es realitzarà el 6 de juny

  L’examen del concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària es realitzarà el dia 6 de juny de 2021, a les 11.00 hores, a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa. Les seus de la prova es publicaran els propers dies en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears www.ibsalut.es

Butlletí nº 15 any 2012 - Seguretat, també per Nadal

Durant les festes nadalenques, sovint no tenim cura d’un aspecte tan important com la seguretat a l’hora de navegar per Internet, fer compres o operacions en línia i compartir imatges o fitxers amb familiars i amics.

 

Per aquest motiu, us oferim algunes utilitats gratuïtes que us permetran continuar gaudint d’aquestes festes amb més tranquil·litat, per evitar tant com sigui possible que qualque ciberdelinqüent us robi el Nadal. 

 

Avast! Free Antivirus

Sistema antivirus amb capacitat per detectar i prevenir amenaces i programes maliciosos i per oferir protecció a la xarxa. Pel que fa a la velocitat d’anàlisi, està entre els millors antivirus. També n’hi ha versions de pagament, que incorporen més funcionalitats. 

URL: http://www.avast.com/es-es/index

 

Ad-Aware Free

Eina antiespies gratuïta, intuïtiva i fàcil d’emprar. Té capacitat per eliminar els pro-grames espia trobats i, a més, s’actualitza automàticament. També permet esborrar el contingut de la memòria cau, les galetes (cookies), l’historial de navegació, etc., dels navegadors Internet Explorer, Firefox i Opera. 

URL: http://es.lavasoft.com

 

KeePassX

KeePassX és un gestor de contrasenyes multiplataforma que permet guardar en una base de dades informació diversa, com ara noms d’usuari, contrasenyes, adreces web, fitxers adjunts, comentaris, etc. La base de dades està xifrada per mitjà d’AES o Twofish, utilitzant una clau de 256 bits o bé un fitxer del sistema; d’aquesta manera, només s’obre amb aquest fitxer, que pot estar emmagatzemat en qualsevol suport (USB, CD...). A més, disposa d’una petita utilitat per generar contrasenyes segures de manera ràpida i senzilla. 

URL: www.keepassx.org (només en anglés)

 

EscudoWeb

Eina de control parental el funcionament de la qual es basa en l’ús de perfils. En té alguns de definits per defecte, tot i que se’n poden crear més basant-se en el temps d’ús (configurant l’horari segons el perfil) o en les limitacions de continguts, programes i serveis que es poden emprar (perfil lliure o bloquejat). 

URL: http://www.escudoweb.com/family.php (només en espanyol)

 

imagen

Tot l’equip de l’Oficina de Seguretat us desitja bones festes

 

Podeu ampliar aquesta selecció d’utilitats en el web de l’Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO).