Butlletins de l'Oficina de Seguretat

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 26/11/2020 - Qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360

  Dimarts, dia 1 de desembre, estaran disponibles els qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360 a la secció de carrera professional. El darrer dia del termini per contestar-los és el 31 de gener de 2021.

  Us recordam que aquesta avaluació va dirigida al personal estatutari del Servei de Salut (excepte el personal temporal eventual) i que el període d’avaluació va del 01/05/2018 al 30/04/2019.

 • 13/11/2020 - Pròxims exàmens de concurs oposició per a cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA)
 • 02/09/2020 - Ajornat l'examen del concurs oposició d’infermeria d’urgències d’atenció primària

  L’examen del concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària no es realitzarà el proper 8 de novembre, tal i com s’ha publicat en diferents mitjans, sinó que, segons les previsions, es trasllada al primer semestre de l’any 2021. Aquest ajornament obeeix a la càrrega assistencial a la qual ha de fer front aquest col·lectiu professional.

  La nova data de l’exercici, així com les seus on es desenvoluparà la prova, es faran públiques a través d'aquesta web.

 • 02/07/2020 - Lletra de desempat per a processos de selecció de borsa única

  El 2 de juliol de 2020, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la A. Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 23/04/2020 - Circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals

  El Servei de Salut ha posat en marxa un circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals. En una primera fase es faran les proves als que actualment estan més exposats al SARS-CoV-2; en una segona fase es faran a la resta. El circuit s’iniciarà a les gerències, que informaran els professionals respectius sobre la realització d’aquestes proves. Abans de fer-les, però, caldrà emplenar un formulari de consentiment informat. L'enllaç a aquest formulari ha estat enviat als professionals del Servei de Salut a través correu electrònic corporatiu correu.ssib.es.

Butlletí nº 15 any 2012 - Seguretat, també per Nadal

Durant les festes nadalenques, sovint no tenim cura d’un aspecte tan important com la seguretat a l’hora de navegar per Internet, fer compres o operacions en línia i compartir imatges o fitxers amb familiars i amics.

 

Per aquest motiu, us oferim algunes utilitats gratuïtes que us permetran continuar gaudint d’aquestes festes amb més tranquil·litat, per evitar tant com sigui possible que qualque ciberdelinqüent us robi el Nadal. 

 

Avast! Free Antivirus

Sistema antivirus amb capacitat per detectar i prevenir amenaces i programes maliciosos i per oferir protecció a la xarxa. Pel que fa a la velocitat d’anàlisi, està entre els millors antivirus. També n’hi ha versions de pagament, que incorporen més funcionalitats. 

URL: http://www.avast.com/es-es/index

 

Ad-Aware Free

Eina antiespies gratuïta, intuïtiva i fàcil d’emprar. Té capacitat per eliminar els pro-grames espia trobats i, a més, s’actualitza automàticament. També permet esborrar el contingut de la memòria cau, les galetes (cookies), l’historial de navegació, etc., dels navegadors Internet Explorer, Firefox i Opera. 

URL: http://es.lavasoft.com

 

KeePassX

KeePassX és un gestor de contrasenyes multiplataforma que permet guardar en una base de dades informació diversa, com ara noms d’usuari, contrasenyes, adreces web, fitxers adjunts, comentaris, etc. La base de dades està xifrada per mitjà d’AES o Twofish, utilitzant una clau de 256 bits o bé un fitxer del sistema; d’aquesta manera, només s’obre amb aquest fitxer, que pot estar emmagatzemat en qualsevol suport (USB, CD...). A més, disposa d’una petita utilitat per generar contrasenyes segures de manera ràpida i senzilla. 

URL: www.keepassx.org (només en anglés)

 

EscudoWeb

Eina de control parental el funcionament de la qual es basa en l’ús de perfils. En té alguns de definits per defecte, tot i que se’n poden crear més basant-se en el temps d’ús (configurant l’horari segons el perfil) o en les limitacions de continguts, programes i serveis que es poden emprar (perfil lliure o bloquejat). 

URL: http://www.escudoweb.com/family.php (només en espanyol)

 

imagen

Tot l’equip de l’Oficina de Seguretat us desitja bones festes

 

Podeu ampliar aquesta selecció d’utilitats en el web de l’Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO).