Butlletins de l'Oficina de Seguretat

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 26/11/2020 - Qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360

  Dimarts, dia 1 de desembre, estaran disponibles els qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360 a la secció de carrera professional. El darrer dia del termini per contestar-los és el 31 de gener de 2021.

  Us recordam que aquesta avaluació va dirigida al personal estatutari del Servei de Salut (excepte el personal temporal eventual) i que el període d’avaluació va del 01/05/2018 al 30/04/2019.

 • 13/11/2020 - Pròxims exàmens de concurs oposició per a cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA)
 • 02/09/2020 - Ajornat l'examen del concurs oposició d’infermeria d’urgències d’atenció primària

  L’examen del concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària no es realitzarà el proper 8 de novembre, tal i com s’ha publicat en diferents mitjans, sinó que, segons les previsions, es trasllada al primer semestre de l’any 2021. Aquest ajornament obeeix a la càrrega assistencial a la qual ha de fer front aquest col·lectiu professional.

  La nova data de l’exercici, així com les seus on es desenvoluparà la prova, es faran públiques a través d'aquesta web.

 • 02/07/2020 - Lletra de desempat per a processos de selecció de borsa única

  El 2 de juliol de 2020, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la A. Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 23/04/2020 - Circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals

  El Servei de Salut ha posat en marxa un circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals. En una primera fase es faran les proves als que actualment estan més exposats al SARS-CoV-2; en una segona fase es faran a la resta. El circuit s’iniciarà a les gerències, que informaran els professionals respectius sobre la realització d’aquestes proves. Abans de fer-les, però, caldrà emplenar un formulari de consentiment informat. L'enllaç a aquest formulari ha estat enviat als professionals del Servei de Salut a través correu electrònic corporatiu correu.ssib.es.

Butlletí nº8 any 2012 - El Dia de la protecció de dades a Europa

El passat 28 de gener es va celebrar per sisè any consecutiu el Dia de la protecció de dades a Europa.

Qui promou la celebració?

La Comissió Europea, el Consell d’Europa i les autoritats de protecció de dades dels estats de la Unió Europea.

 

Quin és l’objectiu d’aquesta celebració?

Acostar i impulsar el coneixement dels drets en matèria de protecció de dades i de privacitat entre la població, divulgar el bon ús de la informació personal i fomentar les pràctiques respectuoses amb els drets de la ciutadania.

 

Des de quan se celebra?

El Dia de la protecció de dades a Europa es remunta a l’any 2006, quan el Comitè de Ministres del Consell d’Europa va establir aquesta celebració anual a Europa cada 28 de gener, en commemoració de l’aniversari de la signatura del Conveni 108 del Consell d’Europa per la protecció de persones respecte al tractament automatitzat de dades de caràcter personal.

 

Com promouen aquest dia les autoritats espanyoles de protecció de dades? 

Les diferents autoritats de protecció de dades d’Espanya han promogut en les seves pàgines web la celebració d’aquest dia. Cal destacar la iniciativa de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, que ha publicat un vídeo informatiu molt il·lustratiu en què es relata la vida d’un personatge anomenat Dato i per mitjà del qual s’ajuda la ciutadania a familiaritzar-se amb els drets fonamentals de la protecció de dades.

 

On es pot trobar més informació sobre el dret a la protecció de dades? 

Les agències de protecció de dades disposen d’un espai dedicat a la ciutadania per mitjà del qual proporcionen informació, especialment respecte als principis de la Llei de protecció de dades i els drets de la ciutadania amb relació al tractament de les seves dades.

 

Agència Espanyola de Protecció de Dades

imagen 

Autoritat Catalana de Protecció de Dades

imagen 

 

Agència de Protecció de Dades de la Comunitat de Madrid 

 

Agència Basca de Protecció de Dades

imagen