Butlletins de l'Oficina de Seguretat

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

IBSALUT INFORMA

 • 26/11/2020 - Qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360

  Dimarts, dia 1 de desembre, estaran disponibles els qüestionaris per a l’avaluació de l’acompliment per mitjà de FEEDBACK 360 a la secció de carrera professional. El darrer dia del termini per contestar-los és el 31 de gener de 2021.

  Us recordam que aquesta avaluació va dirigida al personal estatutari del Servei de Salut (excepte el personal temporal eventual) i que el període d’avaluació va del 01/05/2018 al 30/04/2019.

 • 13/11/2020 - Pròxims exàmens de concurs oposició per a cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA)
 • 02/09/2020 - Ajornat l'examen del concurs oposició d’infermeria d’urgències d’atenció primària

  L’examen del concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’infermeria d’urgències d’atenció primària no es realitzarà el proper 8 de novembre, tal i com s’ha publicat en diferents mitjans, sinó que, segons les previsions, es trasllada al primer semestre de l’any 2021. Aquest ajornament obeeix a la càrrega assistencial a la qual ha de fer front aquest col·lectiu professional.

  La nova data de l’exercici, així com les seus on es desenvoluparà la prova, es faran públiques a través d'aquesta web.

 • 02/07/2020 - Lletra de desempat per a processos de selecció de borsa única

  El 2 de juliol de 2020, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la A. Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 23/04/2020 - Circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals

  El Servei de Salut ha posat en marxa un circuit per al cribratge i el diagnòstic de la COVID-19 dirigit a tots els seus professionals. En una primera fase es faran les proves als que actualment estan més exposats al SARS-CoV-2; en una segona fase es faran a la resta. El circuit s’iniciarà a les gerències, que informaran els professionals respectius sobre la realització d’aquestes proves. Abans de fer-les, però, caldrà emplenar un formulari de consentiment informat. L'enllaç a aquest formulari ha estat enviat als professionals del Servei de Salut a través correu electrònic corporatiu correu.ssib.es.

Butlletí núm. 40 - any 2015 - Decàleg de seguretat a l’estiu

Publicam (i celebram) l’edició número 40 del nostre BUTLLETÍ INFORMATIU i volem aprofitar l’avinentesa per oferir-vos el nostre decàleg de seguretat de la informació, a fi de gaudir de les merescudes vacances d’estiu d’una manera segura.

Aquestes són les nostres recomanacions:

 1. Revisau el correu electrònic per identificar missatges sospitosos, que puguin posar en perill la vostra informació.
 2. Comprovau que l’antivirus dels vostres dispositius està actualitzat i analitzau l’equip per cercar amenaces.
 3. Sigueu prudent a l’hora de publicar informació personal a les xarxes socials i revisau la vostra configuració de privacitat. La informació publicada a les xarxes socials pot ser utilitzada per terceres persones amb no bones intencions: per exemple, si heu publicat que partiu de viatge i no sereu a ca vostra.
 4. Xifrau el contengut del portàtil, de la tauleta o del telèfon mòbil i feis còpies de seguretat de la informació, ja que hi ha el risc de perdre aquests dispositius o que us els robin.
 5. Evitau emprar xarxes sense fil públiques a centres comercials, aeroports, hotels, etc. Si ho feis, evitau accedir a serveis bancaris o en què hagueu de proporcionar les vostres credencials d’accés, si la connexió o la pàgina no són de confiança.
 6. Aprofitau per actualitzar les vostres contrasenyes de manera segura (s’ha de fer almenys una vegada l’any), i assegurau-vos que siguin fàcils de recordar però difícils d’endevinar.
 7. Actualitzau els vostres coneixements de seguretat llegint articles o notícies relacionats amb la seguretat de la informació, i inscriviu-vos en la propera edició del curs en línia del Codi de bones pràctiques si encara no ho heu fet.
 8. Tengueu precaució amb els equips públics a on us connecteu durant les vacances per consultar el correu electrònic, ja que en moltes ocasions poden estar infectats i/o capturar les vostres contrasenyes.
 9. Revisau la fiabilitat de les pàgines i de les plataformes de pagament a l’hora de fer compres per Internet.

Finalment, el més important:

 1. Recordau tots aquests consells per gaudir de les vacances d’una manera responsable i segura, i així evitar possibles problemes que us les puguin desbaratar.

 

L’octubre tornarem amb la propera edició del curs en línia del Codi de bones pràctiques. Ara és el moment de matricular-s’hi! Del 22 de juny al 3 d’agost de 2015, ambdós inclosos.Us recordam que el curs està disponible per a tots els professionals del Servei de Salut que es vulguin matricular mitjançant l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), i el procediment d’inscripció que estableix la Resolució per la qual s’aprova el Pla de formació per al personal del Servei de Salut per a l’any 2015.