Butlletins de l'Oficina de Seguretat

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Butlletí n.º 56 - any 2018 - Cursos i formació sobre seguretat de la informació

Cursos bàsics de seguretat

Els professionals requereixen cada vegada més l’ús de sistemes d’informació per acomplir les seves funcions. I cada vegada els actius d’informació del Servei de Salut s’exposen a més amenaces.

 

Des de la protecció de les dades de caràcter personal fins a la protecció d’un sistema informàtic, tots els empleats hauríem de tenir certes nocions sobre els diferents vessants de la seguretat de la informació depenent de la nostra àrea d’especialitat o del nivell d’exposició a aquestes amenaces.

Per això, com a part del Pla de Formació i Conscienciació 2017-2018 oferit per l’Oficina de Seguretat, durant els darrers mesos s’han impartit diverses sessions formatives presencials a diferents gerències del Servei de Salut. Però, per a qui vulgui ampliar coneixements sobre aquesta matèria, presentam uns quants cursos bàsics i gratuïts.

 

Cursos de formació gratuïts

En aquest butlletí presentam els cursos que es poden trobar a Internet:

 

Curs del Servei de Salut

L’Oficina de Seguretat ha posat a disposició de tot el personal del Servei de Salut el curs en línia “Aspectes pràctics en el tractament de dades de caràcter personal i l’ús de sistemes d’informació en l’àmbit del Servei de Salut”. Conté casos pràctics, notícies actuals, preguntes específiques, conceptes legals i bones pràctiques sobre l’ús dels sistemes d’informació.

Imatge 2 butlletí

El curs es presenta en la plataforma corporativa de formació del Servei de Salut i està acreditat pel Servei de Formació.

Per a més informació sobre aquests i altres cursos, consultau l’Oficina de Seguretat de l’OTIC escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..