Convocatories d'oposicions

IBSALUT INFORMA: NOVETATS PER A PROFESSIONALS

 • 12/05/2022 - Núm.7 - REVISTA IBSALUT INFORMA

  Ja està disponible el número 7 de la revista IB-SALUT informa de maig 2022, un mitjà amb informació d’interès per al personal del Servei de Salut.

 • 20/12/2021 - ORDRE DE SERVEI proves de detecció del SARS-CoV-2 en professionals del Servei de Salut de les Illes Balears

  Per aplicar el que disposa l’Acord del Consell de Govern de 13 de desembre de 2021 sobre les proves de detecció del SARS-CoV-2, autoritzades pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, el director general ha dictat una Ordre de servei, que és de compliment obligat, per la qual cosa us demanam que hi col·laboreu al màxim.

  Tots els professionals del Servei de Salut haureu d'emplenar, abans del 31 de desembre de 2021, el FORMULARI CCD TREBALLADORS IBSALUT.

 • 11/11/2021 - Lletra de desempat per a nous processos de la borsa única

  El 10 de novembre de 2021, la Comissió de Seguiment de Borsa Única va dur a terme el sorteig per establir la lletra de desempat en la classificació dels nous processos de borses d’ocupació per a la selecció de personal temporal estatutari i de crides: la lletra resultant va ser la Ñ.

  Aquest criteri de desempat s’aplicarà en els nous processos que es convoquin a partir d’aquesta data.

 • 28/04/2021 - AVÍS IMPORTANT PER ALS CANDIDATS DE NOUS PROCESSOS SELECTIUS DEL SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

  En la propera convocatòria i en endavant, per participar en els processos selectius de concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears haureu de fer la inscripció electrònica.

  Per això, és imprescindible que disposeu del Certificat digital de persona física i de l'aplicació de Signatura electrònica.

  Des de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals us recomanam que consulteu aquesta guia per saber com fer-ho.

 • 11/03/2021 - Notificació i Registre d'Agressions (NIRA) als professionals

  Disponible per a tots els professionals del Servei de Salut l’aplicació informàtica NIRA, per facilitar el registre, la investigació i l’anàlisi de les agressions d’usuaris a professionals

Convocatòria Tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria

Dades generals

Data de publicació de la convocatòria: 29-07-2021

Estat: Convocatòria

Categoria: Tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria

Convocatòria: Tècnic mitjà sanitari/tècnica mitjana sanitària en cures auxiliars d'infermeria

Sistema d'accés: concurs oposició

Places: 614 places per al torn lliure, 43 de les quals corresponen a la reserva per a persones amb un grau de discapacitat, 35 places per al torn de promoció interna, 3 de les quals corresponen a la reserva per a persones amb un grau de discapacitat

Presentació d'instàncies

Data inici: 30-07-2021

Data fi: 30-08-2021

Sol·licitud d'inscripció electrònica: Accés a la sol·licitud d'inscripció electrònica

Guia d'ajuda: Consultar la guia d'ajudaExamen

La fase d'oposició es durà a terme el dia 12 de desembre de 2021, a les 10.00 hores, als llocs següents: -• Mallorca: UIB de les Illes Balears. Ctra. de Valldemossa km. 7,5. CP 07122 (Palma). Als edificis Gaspar Melchor Jovellanos, Guillem Cifre de Colonya, Anselm Turmeda i Ramon Llull • Menorca: IES Cap de LLevant. Cami de Bintaufa, 16 CP 07702 Maó • Eivissa: IES Sa Blanca Dona, C/ d'es Raspallar ctra. nº 2, 07800 Eivissa
Documentació de la convocatòria

Total Files Count :
Total Size :