Notícies

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Salut ha fet 1.180 proves diagnostiques de COVID-19 a residents que han retornat a les Illes per passar el pont i ha detectat 6 positius

La conselleria de Salut i Consum ha duit a terme 1.180  proves diagnòstiques de COVID-19 a residents que han retornat a les Illes Balears per passar el pont. En total s’han detectat  6 positius.

Per illes, a Mallorca s’han fet 492 PCR, 2 de les quals han donat positiu. A Menorca s’han duit a terme  364 proves i han sortit 2 positius. A Eivissa, s’han fet 283 PCR, de les que 1 ha estat positiva (en aquest cas, amb dades fins dissabte) i a Formentera se n’han fet 41 amb 1 resultat positiu.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha considerat molt positiva la resposta de la població davant aquest servei que es va posar en marxa per tal de detectar i aïllar amb rapidesa possibles casos positius asimptomàtics que entressin a les illes durant el pont de la Constitució.

Gómez ha oferit aquestes dades durant la visita que ha fet al dispositiu de cribratge que s’ha posat en marxa a Sa Pobla, en el qual en els dos primers dies es varen cribrar 2.631 persones, de les que 18 han resultat positives.

La consellera ha donat les gràcies a tots els veïnats i veïnades de Sa Pobla que han respost a la crida de Salut i han participat en el cribratge i també ha felicitat els professionals sanitaris per l’organització del dispositiu.

Així mateix, Gómez ha agraït a l’Ajuntament de Sa Pobla la seva implicació en la coordinació de totes les tasques i el suport a tots els professionals de Salut que aquests dies fan feina en el dispositiu.

invalid quix collection shortcode!