Notícies de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT)

Servei d'Endocrinologia i Nutrició

El Servei d'Endocrinologia i Nutrició amplia la plantilla

\ Incorpora dos nous especialistes, la Dra. Mercedes Noval i el Dr. Juan Manuel Romerosa

\ El Servei té actualment tres endocrinòlegs

En els darreres mesos, l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha incorporat dos nous especialistes en Endocrinologia i Nutrició, la Dra. Mercedes Noval i el Dr. Juan Manuel Romerosa, que s’uneixen al cap del Servei, el Dr. Eladio Losada, amb la qual cosa la plantilla d’aquest Servei té actualment tres professionals, atès que la Dra. Noval ocupa la vacant de la Dra. Margarita González.

La Dra. Noval va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat de València i es va incorporar al Servei d’Endocrinologia el mes d’abril, procedent de l’Hospital Universitari Son Espases. Per la seva banda, el Dr. Romerosa, que es va sumar a la plantilla a començament d’agost, va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat de Granada i procedeix de l’Hospital Universitari Son Llàtzer.

Segons el Dr. Losada, «aquesta nova incorporació ens permetrà ampliar la cartera de serveis que ofereix Endocrinologia i Nutrició, que fins ara comprèn l’atenció de la diabetis de tipus I i II, les ecografies tiroidals, el càncer de tiroide, l’obesitat i la patologia de la glàndula adrenal i la hipòfisi, entre d’altres».

En paraules de la directora gerent, Carmen Santos, «aconseguir adequar els serveis a les necessitats assistencials és sempre un assoliment compartit amb els professionals, i això ens permetrà continuar oferint una gran qualitat i augmentar la cartera de serveis».

El cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició n’és el representant a la Unitat Multidisciplinària de Peu Diabètic, formada a més per la Dra. Sarah Cortés (Servei de Traumatologia), Raúl Laguna (podòleg), Avelina Echeverría (infermera especialitzada), el Dr. José Rosselló (Servei de Cirurgia Vascular) i la Unitat d’Hospitalització a Domicili.