La Unitat de Formació Continuada col·labora en la formació de pregrau, postgrau i doctorat dels professionals sanitaris als centres de salut d’atenció primària de Mallorca del mode següent:

 

Pregraus d'infermeria i de fisioteràpia                                         

Col·laborant en la formació dels estudiants del graus d’infermeria i de fisioteràpia de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears en virtut del Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Les pràctiques clíniques externes es regeixen per l’Acord normatiu núm. 10336, de 8 de juny de 2012, pel qual s'aprova la normativa de gestió de pràctiques externes dels estudiants de la UIB en empreses, entitats o institucions, i també per la normativa específica de pràctiques clíniques i de laboratori de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia.

A la intranet del Servei de Salut podeu consultar la informació sobre les rotacions i la distribució de les pràctiques clíniques segons la vostra especialitat: 

 

Certificats de tutors

El certificats s'expedeixen al final del curs escolar. El responsable dels alumnes del centre de salut ha d’emplenar el registre del nombre d’hores realitzades per cada tutor i i l'ha d'enviar per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

S’han de recollir personalment al Gabinet Tècnic, però en el mateix correu podeu demanar que us els enviem al vostre centre de salut.

 

Pregrau en medicina                                              

Enviau per correu electrònic a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. la sol·licitud de pràctiques de pregrau. Segons l'Ordre SSi/81/2017, de 19 de gener, heu de complir el protocol de confidencialitat i signar l'annex 1 i enviar-lo escanejat per correu electrònic a la mateixa adreça o dur-lo en mà a la Unitat Docent Multiprofessional d’ Atenció Familiar i Comunitària.

 

Postgrau (màsters, especialistes universitaris...) 

Enviau per correu electrònic a la Unitat de Formació Continuada (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. la sol·licitud de pràctiques de postgrau.

 

Estudis de doctorat  

Per tramitar estudis de doctorat, contactau amb la Unitat d'Investigació.

Agenda AP Mallorca

Juny 2019
L M X J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30