Darrerament he pogut constatar que no tota l'atenció primària (AP) del nostre país es fa investigació amb la intensitat, el rigor i la rellevància de la tasca feta a l'AP de Mallorca. A moltes àrees ni es planteja, ni es dona suport. No es el nostre cas i n'estam ben orgullosos.

Aquesta jornada, que fem cada dos anys, és un moment especial, on compartir amb els nostres companys investigadors els avenços fets en les seves recerques, discutir-ho amb ells, conèixer els projectes en marxa.

Els dos focus d'aquesta jornada son molt adequats, i els dos conferenciants estan molt ben escollits. El problema d'atenció sanitària i sobretot a AP és que tot i que hi ha moltes proves de medicaments, terapèutiques o mesures preventives són eficaces, però a la pràctica els resultats són decebedors i el pacients no assoleixen el control necessari. Sabem què fer però no com és millor fer-ho. Fer recerca en implementació ens ha d'ajudar a traslladar els resultats teòrics a resultats real, en salut.

Per altre part, la nostra Gerència, el Servei de Salut i la Conselleria, hem fet una aposta per la prevenció i la promoció perquè volem millorar la salut de la nostra població, es important investigar sobre els múltiples problemes que es poden evitar.

Per últim animar-vos a participar a la Jornada i a gaudir d'unes hores de formació, en tres tallers ben aprofitables.

 

Miquel  Caldentey Tous

Director Gerent d'AP Mallorca

 

 

 

Programa [versió imprimible]

 

 

Presentació de treballs

   

 

   Inscriu-te!

 

Personal CAIB 
   (a través del  Portal de serveis al personal amb el teu usuari u)

- Personal extern

 

 @apmallorca 

 #JornadaInvestigacioAP