Unes 160 persones han participat en els tallers pràctics d’exercicis per prevenir i tractar la cervicàlgia i la lumbàlgia que ha dut a terme, aquesta setmana, el Servei de Fisioteràpia i Rehabilitació de l’Àrea de Salut de Menorca en motiu del dia Internacional de la Fisioteràpia, que va ser el passat 8 de setembre.

En total s’han fet sis tallers –dos a Maó i a Ciutadella i un a Alaior i a Ferreries– amb l’objectiu  de donar a conèixer programes d’exercicis que es poden fer a casa amb molt poc material per a combatre dues de la patologies que afecten a un 70 i 80 % de la població mundial, segons dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). On més acollida han tingut les sessions ha estat a la zona centre, on s'ha fet el taller de cervicàlgia a Alaior i a Ferreries el de lumbàlgia.

A tots els pobles, els participants han agraït i valorat positivament la iniciativa i han mostrat interès en que es pugui repetir. També les dues coordinadores de fisioteràpia de l’Àrea de Salut de Menorca, Maria Pons i Patricia Melià, fan un balanç positiu d’aquesta activitat i agraeixen, tant la col·laboració dels ajuntaments de Maó, Ciutadella, Alaior i Ferreries per donar permís per poder fer els tallers a espais públics i col·laborar en la seva difusió, com la implicació dels fisioterapeutes que han impartit els tallers.  


 

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut