Logo BPSO

Infermeria de l’Àrea de Salut de Menorca ha estat seleccionada per participar en la segona cohort de Centres Compromesos amb l’Excel•lència en Cures, juntament amb nou institucions sanitàries públiques del territori espanyol.

El projecte de Centres Compromesos amb l’Excel•lència en Cures (BPSO, per Best Practice Spotlight Organizations) té una durada de tres anys i el compromís de l’Àrea de Salut de Menorca d’implantar, avaluar i mantenir tres guies de bones pràctiques de l’Associació d’Infermeres d’Ontario (RNAO), del Canadà.

La convocatòria ha estat publicada per la Unitat de Recerca en Cures de Salut de l’Institut Carles III (Investén-ISCIII) i el Centre Col•laborador Espanyol de l’Institut Joanna Briggs (JBI), en col•laboració amb la RNAO, els quals ens assessoraran, monitoraran i avaluaran durant el procés.

Aquest programa fa palès el paper dels professionals de la infermeria en la salut i el benestar dels pacients, i la millora dels resultats clínics amb sistemes de salut més eficients i efectius.

Les guies seleccionades són les següents:

  • Guía de cuidado y manejo de la ostomía (“Guia de cura i tracte de l’ostomia”)
  • Guía de valoración y selección de dispositivos de acceso vascular (“Guia de valoració i selecció de dispositius d’accés vascular”)
  • Guía de disminución de las complicaciones del pie en las personas diabéticas (“Guia de disminució de les complicacions del peu en les persones diabètiques”)

Enllaços:

Implantació de bones pràctiques en cures: www.evidenciaencuidados.es/es/index.php/proyecto-implantacion (en espanyol)

Guies de bones pràctiques en infermeria: www.evidenciaencuidados.es/es/index.php/guias (en espanyol)

RNAO: http://rnao.ca (en anglès)

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut