L’equip de la Guia BPSO de Bones Pràctiques de Lactància Materna de l’Àrea de Salut de Menorca ha convocat la quarta edició del concurs de fotografia amb l’objectiu de promocionar i participar en la Setmana Mundial de la Lactància Materna. Igualment, es pretén normalitzar la imatge de la dona durant la lactància, conèixer vivències i experiències de les mares i promocionar i donar suport a la lactància.

Sota el lema «Impulsam la lactància materna: recolzant-la i educant», el concurs és obert a totes les persones majors d’edat residents a Menorca, que poden presentar fins a un màxim de tres obres que mostrin imatges de lactància materna i el contacte físic pell amb pell de mares i els seus nadons. Les fotografies han de ser en format digital (JPG), en color o en blanc i negre, amb una mida màxima de 5 MB i una resolució de 300 ppp cadascuna. No s’admetran composicions o fotomuntatges i el termini per presentar propostes acaba a les 15 hores del dia 30 de setembre.

El jurat qualificador valorarà aspectes com l’originalitat, la creativitat i la qualitat de la foto a l’hora d’escollir les imatges mereixedores dels nou premis del concurs:
1er premi. Premi en metàl·lic de 150 euros. Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA).
2n premi. Vol per a dues persones a Palma de Mallorca. Viatges Es Freus.
3er premi. Car travelling kit i protector per a grup 0. Bebe Comesa.
4t premi. Sessió fotogràfica. Cristina Barber.
5è premi. Abonament-sessió per a valoració inicial completa de sòl pelvià. Espai Salut.
6è premi: Llibre de puericultura/lactància. Llibreria Pau.
7è premi: Avarques per a mare i nadó. Calzados Torres.
8è premi. Llibre de puericultura/lactància. Llibreria Espai 14.
9è premi. Sessió per a valoració/tractament d'osteopatia. Osteopatia global.

El jurat també seleccionarà fins a un màxim de trenta fotografies finalistes que formaran part de l’exposició que el grup BSPO té previst organitzar a l’entrada de l’Hospital Mateu Orfila.

Totes les persones interessades a participar en el concurs poden trametre les obres per correu electrònic o demanar més informació enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..Attachments:
Download this file (bases concurs fotografic 2022_CAT.pdf)bases concurs fotografic 2022_CAT.pdf[ ]183 kB

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut