La higiene de mans ha salvat milions de vides en la història de la humanitat, i per a commemorar aquest èxit, l'OMS commemora el Dia Mundial de la Higiene de Mans el 5 de maig. Per celebrar-ho, el Grup d'Higiene de Mans de l'Hospital Mateu Orfila ha organitzat la segona edició del concurs dirigit als escolars de l'lilla amb el lema I tu, quan et rentes les mans?, de manera que infants i joves es consciencin sobre la importància de fer-se net les mans cada dia i evitar contagiar-se de malalties infeccioses.

Els alumnes de primària poden participar en aquest concurs fent un dibuix amb l'objectiu de plasmar els moments en què es necessari fer un bon rentat de mans i animar la població a què ho faci. S'ha de presentar en format A4 i fent servir qualsevol material. Cada col·legi haur'à de presentar aquests dibuixos al centre de salut de la seva localitat i el guanyador d'aquest Concurs de Dibuix sobre Higiene de Mans serà la nova imatge del cartell que publicarà l'Àrea de Salut de Menorca per al Dia Mundial de la Higiene de Mans.

En el cas del Concurs de Vídeo sobre Higiene de Mans hi podran participar tots els alumnes de secundària, que hauran de presentar un vídeo que plasmi la mateixa finalitat que el dibuix de l'altre concurs. Ho hauran de fer per mitjà de la plataforma TikTok i no podrà durar ms de 60 segons. El jurat valorarà l'originalitat, la creativitat, la representativitat del lema i la capacitat de comunicacói i interpretació. El vídeo serà utilitzat per difondre la campanya del Dia Mundial de la Higiene de Mans 2022, el 5 de maig.

La data límit per lliurar el dibuix o vídeoé s el 13 dabril de 2022 a les 13 hores i el jurat decidiàr el guanyador la setmana del 18 al 22 d'abril. Els alumnes guanyadors, i els centres d'aquests alumnes, rebran un premi personalitzat.


Attachments:
Download this file (ConcursDibuix_Rentat_Mans_2022.pdf)Bases concurs dibuix rentat de mans 2022[Bases concurs dibuix rentat de mans 2022]1081 kB
Download this file (ConcursTikTok_Rentat_Mans_2022.pdf)Bases concurs tiktok rentat de mans 2022[ ]1636 kB

Banner directorio telefónico

Banner IBSalut