El 12 de maig, l’Hospital General Mateu Orfila acollirà la I Jornada d’Investigació d’Infermeria de Menorca, sota el lema “Investigar és possible”. Es tracta d’una iniciativa del Grup Investigació Infermeria Menorca (GIINM) que té l’objectiu de compartir experiències entre professionals per promoure i impulsar la recerca entre el col·lectiu d’infermeria de l’Àrea de Salut de Menorca.

Després de l’acte d’inauguració, el programa començarà amb la sessió inaugural, a càrrec de Joana Maria Taltavull, infermera d’atenció primària de Mallorca i professora associada a la Universitat de les Illes Balears (UIB), seguida de quatre ponències: la primera, a càrrec de Concha Zaforteza, infermera i professora de la UIB; la segona, de Virgili Páez, responsable de Bibliosalut; la tercera, a càrrec del Dr. Maties Torrent, tècnic de salut pública de l’Àrea de Salut de Menorca; i la darrera, de la Dra. Elena Muñoz, metgessa de família de la Unitat Bàsica de Salut des Castell i membre del grup de comunicació semFYC. Les ponències tractaran, respectivament, sobre la necessitat de fomentar les cures en l’evidència; els recursos i els serveis documentals a l’abast dels professionals; els tipus d’estudi d’investigació, i com fer presentacions científiques en format de pòster.

La Jornada, dirigida a professionals i estudiants d’infermeria, inclou un torn de comunicacions breus, concretament sobre les experiències en la producció científica i la recerca a càrrec dels professionals d’infermeria de l’illa.

Exposició

Aprofitant aquesta I Jornada d’ Investigació d’Infermeria de Menorca, de l’11 al 19 de maig tindrà lloc a l’entrada de l’Hospital General Mateu Orfila una exposició de pòsters i comunicacions presentades a congressos i jornades i d’articles publicats en revistes durant els darrers deu anys per professionals de la infermeria de l’Àrea de Salut de Menorca.

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut