La Unidat d’Oncologia i Cures pal•liatives vol convocar reunions periòdiques per tractar l’abordatge integral i multidisciplinar de les malalties oncològiques

La Unitat d’Oncologia i Cures Pal·liatives de l’Hospital General Mateu Orfila ha organitzat la primera d’una sèrie de reunions que tenen com a objectiu actualitzar coneixements sobre les diferents malalties oncològiques des d’un punt de vista multidisciplinari. Segons explica el coordinador de la Unitat, el Dr. Javier Lacueva, es pretén també millorar el treball en equip a tots els serveis de l’Àrea de Salut de Menorca per facilitar l’abordatge i el tractament integral dels pacients. 

Actualizació coneixements oncologia

Aquesta primera sessió ha tengut lloc a les dependències de l’Hotel Port Mahón, amb un programa dedicat íntegrament al càncer de pròstata. Una quarantena de metges, infermers i psicòlegs de l’atenció primària i de l’Hospital General Mateu Orfila han participat en la jornada de treball, en la qual també ha estat present el director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Manuel Yebra, per donar suport i reconèixer la tasca de formació contínua que impulsen els professionals i que redunda en benefici d’un millor servei envers els pacients.

 

La jornada ha comptat amb la participació i les ponències del Dr. Txema Coll, metge al Centre de Salut Verge del Toro; del Dr. Miquel Gascón, cap d’Urologia de l’Hospital General Mateu Orfila; del Dr. José Pardo, cap del Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Son Espases; de la Dra. Yashmin Afonzo, oncòloga del Mateu Orfila; i de Nike Moyano, psicòloga de la Unitat d’Oncologia i Cures Pal·liatives. El Dr. Javier Lacueva ha tancat el torn de les ponències abans d’obrir el debat entre tots els assistents.

 

La sessió es repetirà durant el mes de setembre a Ciutadella per als professionals de la zona de Ponent, i a partir d’octubre es dissenyaran noves jornades monogràfiques sobre les diferents patologies oncològiques. 

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut