El passat 8 de maig es va celebrar a l'Hospital General Mateu Orfila (HGMO) una JORNADA DE CIRURGIA HEPATICA. Aquesta va consistir en La presentació inicial, en el saló d'actes, d’una sessió sobre Tècniques en Cirurgia Hepatobiliar i sobre el tractament de les metàstasis hepàtiques secundàries al carcinoma colorrectal i l'exposició d'un cas clínic.

A continuació, i ja en el bloc quirúrgic, es va realitzar la cirurgia programada del pacient comentat en la sessió, una hepatectomía esquerra ampliada, duta a terme pels Drs. Morón cap de secció de la Unitat Hepatobiliar de l'Hospital Universitari de Son Espases, Giordano, adjunt del servei de cirurgia de l'HGMO i Alcaide, cap del servei de cirurgia de l'HGMO. La cirurgia va transcórrer sense incidències, posteriorment el pacient va passar a la UCI para a les atencions postoperatòries immediates i, finalment, a la planta de cirurgia on va evolucionar satisfactòriament sent donat d'alta set dies després de la intervenció quirúrgica. Actualment, després de sis mesos des de la realització del procediment, el pacient es troba en perfectes condicions.
La jornada va despertar gran interès entre el personal sanitari de l'HGMO, comptant amb una nombrosa assistència tant de metges com de personal d'infermeria de diverses especialitats, com a cirurgia, anestèsia, oncologia, etc.

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut