Miquel Caldentey, Juli Fuster, Patricia Gómez i Andreu Villalonga durant la reunió. 

 

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha mantingut una reunió avui matí amb el batle de Binissalem, Andreu Villalonga, per valorar la situació actual del centre de salut del municipi.

Acompanyada pel director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i pel gerent d’Atenció Primària, Miquel Caldentey, Patricia Gómez ha fet balanç de les mesures que s’han adoptat des de 2015 per reparar les deficiències que presentava l’immoble i de les accions duites a terme per millorar la coordinació de l’atenció sanitària dels ciutadans de Binissalem i dels municipis adscrits al PAC.



En aquest sentit, cal recordar que s’han fet millores a les instal·lacions com són ara la impermeabilització de la terrassa, la reparació de rajoles en diverses consultes, les tasques de manteniment a la façana i al terra de la planta baixa, pintar les baranes i les parets de les consultes, i la reparació dels equips de refrigeració, entre d’altres.

Així mateix, s’ha reformat una sala que ha quedat habilitada per a intervencions de cirurgia menor i ja es treballa en el projecte d’habilitació d’una sala de consulta mèdica a la zona d’urgències.

La consellera ha informat el batle de la pròxima incorporació d’un metge més a la plantilla d’aquest centre de salut, que dóna cobertura als municipis de Binissalem, Alaró, Consell i Sencelles.

Actualment, el centre compta amb una plantilla de 8 metges de família, 2 pediatres, 8 infermeres, 1 comare i 5 auxiliars administratius amb hores de reforç a admissió.

A més, disposa de tres professionals de PAC mòbil, compartits els caps de setmana amb el PAC de Santa Maria, i una infermera de reforç.

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30