El Govern llença la campanya 'Atenció Primària, especialistes en tu' per destacar la feina feta per metges, infermeres i resta de personal sanitari i administratiu

L'Atenció Primària atén prop del 90% dels processos relacionats amb la salut dels ciutadans de les illes, segons les darreres dades estadístiques de la Conselleria de Salut i Consum. Per donar a conèixer la importància d'aquesta branca de la sanitat pública i destacar la tasca dels seus professionals en l'atenció més propera que existeix als usuaris, el Govern llança una campanya amb testimonis reals de pacients i treballadors.

La campanya es divideix en diferents històries reals que recullen les opinions d'usuaris que visiten regularment els seus centres de salut, i expliquen les experiències amb els professionals de l'Atenció Primària de les Illes Balears (metges, infermeres, altres sanitàris i personal d'administració).

"El més important de tot és tenir confiança amb el metge, i jo en tenc molta, plena." Així arrenca el primer testimoni. Cati és una pacient d'Atenció Primària, que posa en relleu el tracte rebut per part del seu metge de família, el doctor Caldentey. Històries com aquesta, o altres com l'experiència d'una dona embarassada amb la seva comare, infermera especialitzada, es podran veure pròximament als mitjans de comunicació i les xarxes socials dins aquesta campanya que inclou vídeos, falques de ràdio, gràfiques en premsa escrita i bàners a la premsa digital.

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30