L’Hospital General Mateu Orfila incrementa enguany per primera vegada l’activitat quirúrgica durant la temporada estival, segons el Pla d’estiu 2014, elaborat per la Gerència l’Àrea de Salut de Menorca. 

Quiròfan Hospital Mateu Orfila

El centre hospitalari ha mantingut durant el mes de juny l’activitat habitual de tot l’any, amb intervencions programades durant els matins i també en horari de capvespre durant tres dies cada mes.

A més de no tancar cap sala d’operacions, s’havia previst que el juliol l’activitat fos més gran en comparació amb la resta de l’any, ja que —com a novetat— es varen programar tres sales d’operacions extra en horari de capvespre, de manera que s’obren durant sis capvespres. 

Per al mes d’agost es va preveure —igual que en altres anys— citar només pacients de cirurgia en horari de matí, però per al setembre es va programar recuperar la programació habitual de matí i capvespre. 

D’altra banda, a l’estiu s’han mantingut les consultes de totes les especialitats, tot i que l’activitat s’ha reduït entre un 5 % i un 10 %, depenent de cada servei, a causa dels torns en els períodes de vacances dels facultatius.

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut