A partir del dia 1 de desembre, entren en vigor els nous horaris a tots els centres, unitats bàsiques i consultoris d’Atenció Primària de Menorca amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i l’atenció sanitària, de manera que els pacients també podran demanar cita pel seu metge de capçalera, pediatre o infermera en horari de capvespre.

Segons recorda el gerent de l’Àrea de Salut, Antoni Gómez, es tracta d’un canvi d’horari d’obertura dels centres que no implica cap ampliació de jornada per part dels professionals. Els metges seguiran fent les mateixes hores de feina però distribuïdes de manera que passaran consulta un capvespre a la setmana enlloc de concentrar tota l’activitat en una jornada matinal.

Gómez Arbona assegura que, a Menorca, el canvi d’horari s’ha planificat de manera coordinada i consensuada amb els metges. Explica, també, que aquest canvi d’horari va acompanyat d’un compromís per cobrir les substitucions per vacances o per baixa que siguin necessaris, especialment en aquells centres i consultoris on hi ha més pocs facultatius, així com a reforçar el personal administratiu on faci falta per donar cobertura a tot l’horari d’atenció al públic que a partir de demà es posa en marxa.

Aquests són els nous horaris als centres de salut, unitats bàsiques i consultoris:

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut