El gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Manuel Yebra, ha nomenat Senda Rodríguez Sánchez nou supervisor d’infermeria del Servei d’Urgències de l’Hospital General Mateu Orfila, càrrec que ocupa a partir d’ahir, dilluns 18 de maig.

Diplomat en infermeria per la Universitat de Granada, Rodríguez és expert en dietètica i nutrició, nutrició pediàtrica, i educació per a la salut en la infantesa i l’adolescència. Treballa a l’hospital de Menorca des de 2007, després d’uns primers anys d’experiència professional a l’Hospital Torrecárdenas i a l’Hospital de Poniente, ambdós a Almeria.

Reforç
D’altra banda, la Direcció de l’Àrea de Salut de Menorca ha decidit reforçar l’equip d’infermeria per als torns de nit del Servei d’Urgències hospitalàries i de la Unitat de Cures Intensives (UCI). Es tracta de personal que depèn directament de la Direcció d’Infermeria del centre amb l’objectiu que pugui acomplir una funció polivalent segons les necessitats i la càrrega assistencial de cada moment que presentin ambdós serveis. En aquest sentit, el tercer infermer passarà a l’UCI en el cas de l’ocupació completa d’aquesta unitat, sempre que ho permeti l’ocupació d’urgències en aquell moment.

La mesura es va implementar aquest diumenge, i es preveu que l’1 de juny es torni a ampliar la plantilla d’infermeria d’atenció especialitzada amb dues noves places de polivalència, que aniran rodant per diferents serveis de l’Hospital.

Banner directorio telefónico

Banner IBSalut