Formació entre iguals

Taller formació entre iguals en diabetis CS Tramuntana (Esporles)
De Dimecres 10 Novembre 2021 -  11:00
A Dimecres 22 Desembre 2021 - 13:00
Visites : 5717

Lloc: Centre de salut Tramuntana (Esporles)

Objectius:

General: Promoure les autocures i millorar la qualitat de vida de les persones amb diabetis mitjançant l’educació entre iguals.

 

Específics:

  • Adquirir coneixements per a un afrontament més efectiu del procés de malaltia.
  • Adquirir habilitats i aptituds per a un millor maneig de determinades situacions relacionades amb la malaltia.
  • Intercanviar vivències i experiències relacionades amb la diabetis que ajudin als iguals a tenir un afrontament més positiu de la malaltia.

 

Destinataris:

Persones adultes amb diabetis 1 o 2 amb un control no òptim de la seva malaltia que puguin millorar-ne el control i el maneig mitjançant l’assistència a aquest taller on el conductor de grup és un/a pacient actiu/va formador/a.

 

Docents: 3 pacients actius/ves formadors/es, acompanyats d’un/a professional de la salut que fa de facilitador/a del grup.

 

Durada: 14 hores. 1 sessió setmanal de 2 hores, al llarg de 7 setmanes.

 

Places: 12-15 persones.

 

Inscripció: establint contacte amb el metge o infermera de referència del centre de salut Tramuntana (Esporles) i de les unitats bàsiques de Valldemossa, Banyalbufar i Estellencs. Hi ha agenda d’e-siap específica per a la citació.

 

Informació: a través del servei d’admissió, metge o infermera de referència del centre de salut Tramuntana (Esporles) i de les unitats bàsiques de Valldemossa, Banyalbufar i Estellencs. També amb les i els professionals referents d’aquest taller: Aina Porcel Barea i Pere Montserrat Sales.

 

Pòster catalàcastellà