Formació entre iguals

Taller de formació entre iguals per a persones cuidadores al CS Son Gotleu
De Dimarts 17 Setembre 2019 -  09:30
A Dimarts 22 Octubre 2019 - 11:30
Visites : 21971

 Lloc: Centre de salut de Son Gotleu (Palma)

  

 

Objectius

General: promoure l'autocuidat i millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores mitjançant l'aprenentatge entre iguals.

Específics:

  • Adquirir coneixements per a un afrontament més efectiu del procés de cuidar.
  • Adquirir habilitats i actituds per a un millor maneig de determinades situacions relacionades amb el cuidat d'una persona dependent.
  • Intercanviar vivències i experiències relacionades amb el cuidat que ajudin als iguals a tenir un afrontament més positiu.

 

Destinataris:

Persones cuidadores de malalts dependents (per procés de demència, malalties neurodegeneratives, etc.) que puguin millorar la seva qualitat de vida i l'afrontament del rol de cuidador/a mitjançant l’assistència a aquest taller on els/les conductors/es de grup són persones cuidadores actives formadores.

 

Docents: 2 persones cuidadores actives formadores, acompanyats d’un/a professional de la salut que fa de facilitador/a del grup.

 

Durada: 12 hores. 1 sessió setmanal de 2 hores, al llarg de 6 setmanes.

 

Places: 12-15 persones.

 

Inscripció: establint contacte amb el metge o infermera de referència del centre de salut de Son Gotleu i Pere Garau. Hi ha agenda d’e-siap específica per a la citació.

 

Informació: a través del servei d’admissió, metge o infermera de referencia del centre de salut de Son Gotleu. També amb les professionals referents d’aquest taller: Aina Porcel Barea, Josefina Fernández Sánchez i Beatriz Alonso Reyes.