Logo ASEF

 

iAnkylosingSpondylitis

 

iAnkylosing Spondylitis és una aplicació d'educació gratuïta sobre la malaltia de la columna coneguda com espondilitis anquilosant. Conté vídeos que presenten símptomes, malalties associades, incidència, morbiditat / mortalitat, genètica, criteris diagnòstics, fisioteràpia i gestió farmacològica per a l'espondilitis anquilosant. També conté imatges mèdiques, suggeriments de tractament i exercicis.

Disponible per a: iOS.


 

Rehand

 

 

Rehand és una aplicació per a la rehabilitació de la mà. Ofereix exercicis específics per a les diferents funcionalitats de mà, canell i dits, des d'exercicis analítics fins globals que impliquen un treball important de coordinació oculomanual i destresa. Sistema de puntuacions i nivells en funció de com el pacient realitzi l'exercici, de manera que podrà conèixer la seva evolució i motivar-te en la seva recuperació.

Disponible per a: iOS - Android.


 

SocialDiabetes

 


SocialDiabetes
és una aplicació que ajuda a mantenir el control de la diabetis tipus 1 i tipus 2. Permet mantenir registre de la dieta, calcular la insulina per ajustar la insulina ràpida abans de cada menjar, controlar la glucosa en sang en utilitzar glucòmetres integrats, conté calculadora de carbohidrats, base de dades d'aliments, diari digital (amb dades històriques) i alertes i recomanacions.

Disponible per a: iOS.