Logo ASEF
 
UBICACIÓ
 
3a planta Hospital Can Misses. C / Corona 32-36. 07800 Eivissa
971397066. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
PERSONAL
 
Alfredo Barber Cabanilles. Metge. Responsable Unitat Docent i Cap d'estudis de l'especialitat de MFiC: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Sra. Pau Merino de Cos. Metge. Cap d'estudis de l'Hospital Can Misses. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Sra Josefina Cardona Roselló. DUE. Responsable especialitat Llevadores: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Sra Maria Costa Marín. Documentalista Biblioteca. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Secretaria
 
Sra. Begoña Riballo Minguez. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Dª Laura Beltran Per. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
FUNCIONS
 
Gestió de la Docència:
Formació sanitària especialitzada: Especialitats de MFiC, Medicina Interna, Psiquiatria i Infermeria llevadores.
Docència de pregrau-grau-postgrau i professionals: mitjançant l'establiment de convenis docents amb les diferents universitats o institucions.
 
Gestió de la Formació Continuada:
Mitjançant la detecció de necessitats formatives, elaboració d'un pla de Formació Continuada i el foment de l'acreditació d'aquestes activitats.
 
Gestió de la Investigació:
Mitjançant la valoració i coordinació de projectes de recerca de l'Àrea de salut.
 
Coordinació de salons, material audiovisual i videoconferències.
 
RECURSOS MATERIALS
 
L'Hospital de Can Misses disposa de dos salons d'actes i una Biblioteca, ubicats a la tercera planta, per a la realització d'activitats docents i formatives.
Aquests dos salons d'actes compten amb ordinador, projector i pantalla de projecció. A més disposen de pissarra.
La Unitat Docent també disposa de rodafolis, ordinador portàtil, quatre projectors, així com televisió i vídeo.
La biblioteca ofereix 12 ordinadors fixos amb accés a Internet i als principals programes informàtics. La Biblioteca Virtual de Ciències de la salut de les Illes Balears dóna accés als principals recursos bibliogràfics d'àmbit sanitari.
Cada centre de salut disposa d'un despatx o sala de juntes que es pot utilitzar per a docència i formació. En aquestes sales podem trobar un ordinador amb accés a Internet i canó de projecció.