Logo ASEF

Nous resis

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera formarà aquest any 21 nous professionals, 14 metges, un farmacèutic i sis infermeres

La nova especialitat de Medicina Intensiva s'uneix a les de Farmàcia Hospitalària, Medicina i Infermeria Familiar i Comunitària, Medicina Interna i Obstetricoginecologia

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera formarà vint-i-un nous professionals, amb la novetat que entre ells, per primera vegada, hi haurà un resident de Medicina Intensiva, que es formarà a l’UCI de l'Hospital Can Misses.

La nova promoció està formada per catorze metges —dotze de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, una de l'especialitat de Medicina Interna i una de Medicina Intensiva— i una farmacèutica hospitalària. Quant a l'àrea d'Infermeria, s'han incorporat quatre infermeres de Medicina Familiar i Comunitària i dues comares en l'especialitat d'Obstetricoginecologia.

Llegeix més: L'UCI de l'Hospital de Can Misses rep la primera MIR de Medicina Intensiva

Laura Escudero

\ La plantilla d'Oftalmologia s'amplia fins als cinc facultatius amb la contractació de la doctora Laura Escudero

\ La doctora Escudero té la subespecialització en Cirurgia del segment anterior i ha obtingut plaça fixa després de superar el concurs oposició del Servei de Salut

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha reforçat la plantilla del Servei d'Oftalmologia contractant una especialista, la doctora Laura Escudero Bodenlle.

La incorporació de la doctora Escudero completa la plantilla autoritzada del Servei d'Oftalmologia i arriba fins als cinc especialistes. A més d'Escudero, el Servei està format pels doctors Javier Fernández García, cap del Servei, Marcos Castenera Jiménez, José Sánchez Martín i Alejandro Higueras Esteban.

La doctora Escudero es va formar a la Universitat d'Oviedo i es va especialitzar en Oftalmologia a l'Hospital Universitari Son Espases (Mallorca), d'on prové. La nova especialista de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va completar la formació als Estats Units, en el Bascom Palmer Eye Institute (Florida), un dels centres de referència a nivell mundial en aquesta especialitat. A més, la doctora Escudero està subespecialitzada en Cirurgia del segment anterior.

Llegeix més: L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera incorpora una especialista per completar la plantilla...

Nova incorporació LABO

\ La plantilla d'Anàlisis Clíniques s'amplia fins als sis facultatius amb la contractació del Dr. Carlos Rodríguez Rojas

\ El Dr. Rodríguez Rojas fa la tesi sobre la valoració del biomarcador del PSP en pacients amb pancreatitis aguda

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha reforçat la plantilla d'Anàlisis Clíniques amb la contractació d'un especialista, el doctor Carlos Rodríguez Rojas, a causa de la renovació tecnològica del Laboratori. El canvi de l'equip tecnològic implica que durant aquest procés de transformació es requereixi més suport i, per tant, la incorporació d'un especialista més.

Rodríguez Rojas, va cursar estudis a la Universitat de Castella-la Manxa i es va especialitzar en anàlisis clíniques a l'Hospital Universitari Santa Lucía de Cartagena (Múrcia), d'on procedeix.

Llegeix més: L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera reforça el laboratori d'Anàlisis Clíniques amb la...

\ S'ha fet un simulacre amb evacuació parcial després d’un incendi a la pista de l'heliport per accident durant l'aterratge per recollir un pacient

\ En el simulacre s'han aplicat el Pla d'emergència de l'heliport, el Procediment de salvament i extinció d'incendis i el Pla d'autoprotecció vigent del complex hospitalari

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha fet avui un simulacre d'incendi a l'heliport de l'Hospital Can Misses. En l'exercici s'ha simulat l'incendi de l'helicòpter en el moment de l'aterratge per recollir un pacient que havia de ser traslladat a l'Hospital Universitari Son Espases.

El simulacre ha comptat amb la participació i coordinació de diferents organismes, com l'Àrea de Salut, el SAMU 061, el gestor de l'heliport —Airtech Llevant, SL— i la societat concessionària. En ell s'ha aplicat el Pla d'emergència de l'heliport, el Procediment de salvament i extinció d'incendis i el Pla d'autoprotecció vigent del complex hospitalari.

Llegeix més: L'Àrea de Salut fa un simulacre d'incendi a l'heliport durant el trasllat d'un pacient

Projecte hemodiàlisi HFOR

\ S'han rebut ofertes de tres empreses per a la redacció del projecte d'adequació d'espais a l'Hospital Formentera

\ El projecte ha estat adjudicat a l'estudi LLATEQ Laura Manyer Balsells per l'import de 10.888,43 € (IVA inclòs)

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera avança cap a la posada en marxa del nou Servei d'Hemodiàlisi a l'Hospital de Formentera després de l'anunci de la implantació d'aquesta prestació el passat 17 de maig.

L'avantprojecte d'instal·lació del Servei d'Hemodiàlisi a l'Hospital de Formentera, redactat fa mesos, compta amb l'aprovació del Servei de Salut de les Illes Balears, que ja va posicionar els 333.707 € que seran necessaris per tirar endavant aquest servei.

Ara, pel fet de ser necessària per a l'execució de les obres de reforma la redacció d'un projecte bàsic i d'execució que defineixi i justifiqui les obres, l'Àrea de Salut ha adjudicat la redacció del projecte del Servei d'Hemodiàlisi el 25 de juny.

Llegeix més: L'Àrea de Salut adjudica la redacció del projecte del Servei d'Hemodiàlisi de l'Hospital de...