Logo ASEF

/ El mortuori i dipòsit de cadàvers està concebut sota criteris d'humanització amb espais específics per a familiars

/ El nou dipòsit de cadàvers comptarà amb sis càmeres mortuòries i dos baguls congeladors

L'Hospital Can Misses acaba de posar en marxa les noves instal·lacions del Mortuori/Dipòsit de cadàvers.

Es tracta d'una part de l'obra realitzada el 2020 dins del projecte de reconversió de l'edifici J, i on es va construir, a més, el nou Centre de Salut Can Misses, i es va condicionar la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora o la residència per a professionals.

Llegeix més: L' Hopital Can Misses estrena un nou mortuori que multiplica per quatre el seu espai

/ Tercera instal·lació de l'artista murcià, establert a Eivissa, Sebastián García Martínez “El Alicatador” que s'exposa a l'Hospital Can Misses

/ Can Misses acollirà fins al 29 de juliol una exposició de fotografies de plantes eivissenques titulada “Partida d'escacs”

L'Hospital Can Misses acull des d'avui una nova instal·lació de l'artista d'origen murcià i establert a Eivissa des de fa anys, Sebastián García Martínez, “El Alicatador” que exposa per tercera vegada a l'hospital públic eivissenc després d'haver-ho fet el 2019 amb l'obra “Un regal” i recentment amb la instal·lació titulada Quantes bales fan falta per aturar una bala?

Llegeix més: Les plantes d'Eivissa juguen una partida d'escacs a l'Hospital Can Misses

Nova incorporació UCI

\ La Dra. Manuela Santos Parralo va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat de Cadis i prové de l'Hospital Sant Joan d'Alacant

\ L'UCI de l'Hospital Can Misses ha impulsat la formació amb la incorporació de la primera MIR i la formació en ecocardiografia

El Servei de Medicina Intensiva de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha incorporat una nova especialista, la Dra. Manuela Santos Parralo.

La nova especialista en medicina intensiva va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat de Cadis i l'especialitat la va obtenir a l'Hospital Sant Joan d'Alacant, d'on procedeix. La Dra. Santos ja coneixia l'UCI de l'Hospital Can Misses ja que el 2021, va ser la primera metgessa resident que va completar una rotació externa a la Unitat de crítics de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera en ecocardiografia del pacient crític.

Llegeix més: La UCI de l'Hospital Can Misses incorpora una nova especialista

/ Es van premiar els treballs presentats el 2020 a la primera gala celebrada després de l'aturada forçosa per la pandèmia

/ Set dels guardons de l'Àrea de Salut van ser a la categoria de Bones pràctiques, dues a la d'Accessibilitat, una a Humanització i una altra a Innovació i investigació

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va rebre onze guardons a la primera Gala de la Salut celebrada després de la pandèmia. Una Gala que es va celebrar al Palau de Congressos de Palma i que va reconèixer 176 treballs més els 4 del Mallorca Convention Bureau.

Tots els treballs presentats van ser desenvolupats el 2020, i dels onze reconeguts a l'Àrea de Salut, set van ser a la categoria de Bones pràctiques, dues a la d'Accessibilitat, una a Humanització i altres a la categoria d'Innovació i investigació.

Llegeix més: L'Àrea de Salut rep onze guardons a la Gala de la Salut celebrada al Palau de Congressos de Palma

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera rep els 16 nous MIR i EIR en un acte de benvinguda celebrat a Can Misses

La nova promoció està formada per 9 MIR de Medicina Familiar, 1 de Farmàcia i 1 de Psiquiatria, 3 EIR de Família i 2 llevadores

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha donat la benvinguda a un acte a la nova promoció de metges i infermeres interns residents, MIR i EIR.

La gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, acompanyada de l'equip directiu i de les responsables de la Unitat de Formació, Docència i Recerca, la Dra. Sílvia Sedano i Ina Cardona, supervisora ​​d'infermeria, ha rebut els dinou nous professionals que es formaran a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera com a especialistes.

Llegeix més: L'Àrea de Salut formarà 63 metges i infermeres especialistes, el doble que fa tres anys