Logo ASEF

Ioga rehabilitació

La Unitat de Seguretat del Pacient (USP) de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera continua amb Eleven, la nova iniciativa d'humanització de l'atenció sanitària adreçada tant a professionals com a pacients i familiars. Es tracta d'un projecte que té com a objectiu millorar la salut dels treballadors de l'Hospital Can Misses i alleujar l'estrès de pacients i familiars a través del ioga, la meditació i exercicis de respiració.

Aquest projecte contempla recórrer totes les unitats i serveis de l'Hospital Can Misses, mensualment, i dedicar 11 minuts de relaxació i meditació amb tècniques de respiració de ioga. Tomás Gómez, instructor de ioga, és l'encarregat de fer, de manera altruista, que els professionals sanitaris aprofitin el seu descans per connectar amb un mateix i la seva respiració. Fins al moment ja ha visitat l'àrea quirúrgica, Hemodiàlisi, Hospital de dia oncològic i ara Rehabilitació.

Per Tomás Gómez "a través d'aquests exercicis permetem connectar amb un mateix més de proporcionar una millor postura i equilibri, reducció de tensió física i emocional, així com major autoconeixement i autoestima".