Logo ASEF

Dins dels actes de celebració del Dia de les Illes Balears, avui s'han concentrat diferents programes de Rutes Saludables tant de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (CS Santa Eulària des Riu, CS Vila i CS Es Viver) com d'altres organismes com l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Eivissa gran, Grup de ball de Miguel Barranco, i Grup de Rutes de l'Associació Creix.

A la iniciativa hi participen, a més de la Conselleria de Salut, el Consell d'Eivissa, l'Ajuntament d'Eivissa i l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

El programa Rutes Saludables complirà a Eivissa el proper any el desè aniversari a les Balears. A Eivissa, el va posar en marxa inicialment el Centre de Salut de Vila i posteriorment s'han anat sumant el Centre de Salut Es Viver i el de Santa Eulària des Riu i és a punt d'inaugurar-se al Centre de Salut de Formentera.

Les sortides s'han realitzat des de cada centre de salut, tret del Grup de Santa Eulària des Riu que s'han desplaçat a Eivissa amb autobús, i els participants s'han trobat al Portal de Ses taules a les 11 h on han immortalitzat el moment amb una foto de grup. Posteriorment han continuat la pujada a la muralla i han finalitzat al Baluard de Santa Llúcia on s'ha impartit una màster class d'exercici físic a càrrec de la fisioterapeuta del Centre de Salut de l'Avinguda 8 d'agost, Olga Hernández. L'esdeveniment ha finalitzat amb una sessió de ball impartida pel Dr. Nelson Harb i la infermera especialista en Atenció familiar i comunitària, Belén Precioso, tots dos del Centre de Salut Vila.