Logo ASEF

Un any més, els alumnes de Cas Serres han escrit i decorat felicitacions que han enviat les persones hospitalitzades a Can Misses. Per setè any, els escolars de CEIP Cas Serres han lliurat als zeladors Antonio Cruz i Francisco Faustino Ayala les prop de dues-centes felicitacions perquè els professionals de Can Misses transportin a les unitats d'hospitalització i facin entrega a les supervisores de cada planta. Això sí, com sol ser tradició lliuren les primeres en mà a persones que es troben hospitalitzades a les plantes de Medicina Interna F i G, per així respondre a la confiança que els més petits han dipositat en aquests zeladors.

Els pacients reben així una tradicional felicitació que alegra l'estada d'aquestes persones i que fa veure als més petits altres maneres de connectar i comunicar-se diferent de les xarxes socials.

Una iniciativa conjunta del Col·legi Cas Serres i l'Àrea de Salut que ja ha esdevingut tradició i que d'alguna manera marca l'inici dels actes nadalencs programats per a aquestes dates entranyables.

Carmen Roldán de 94 anys, el centenari Juan Ribas i Pietro Sassara de 73 anys, a la planta de Medicina Interna F, i Cati Seguí de 63 anys i Vicente Serra de 85, a la Unitat d'hospitalització de Cirurgia han estat els primers a rebre felicitacions de mans del personal sanitari, que un any més s'ha involucrat amb aquest projecte.