Logo ASEF

Les pallasses de Sonrisa Médica passen a acompanyar els pacients de l'Hospital Can Misses dos dies: el dilluns i el dimarts

També s'amplien el nombre d'unitats i serveis que visitaran les pallasses; ara ho faran també a Sala d’Operacions i a Radiologia

Després de tres anys visitant a pacients a l'Hospital Can Misses, les pallasses de Sonrisa Médica acudiran un segon dia a la setmana per ampliar el nombre d'unitats d'atenció en què són presents.

La direcció d'Infermeria de l'Hospital Can Misses, sempre enfocada a oferir la millor qualitat assistencial, i amb especial atenció en la humanització de l'entorn hospitalari, ha recollit la necessitat d'ampliar la presència de Sonrisa Médica i els efectes terapèutics del seu acompanyament. Aquest estiu, va organitzar reunions de treball de Sonrisa Médica amb totes les supervisores d'infermeria pediàtrica de Planta, Sala d’Operacions, Radiologia i Psiquiatria per renovar els itineraris que les pallasses duen a terme.

D'aquesta manera, s'han reestructurat els programes i s'han ampliat les visites a dos dies per setmana per optimitzar les actuacions i arribar a més famílies en el moment i lloc apropiats. Gràcies a aquest treball de reorganització, a partir d'aquest mes de setembre, tots els usuaris i personal assistencial podran comptar amb la presència de les pallasses tots els dilluns i dimarts i esperen poder duplicar el nombre de beneficiaris dels seus contagiosos somriures.

Les pallasses visitaran tots els infants de les anteriors unitats d'atenció (Extraccions, Consultes Externes, Urgències, Rehabilitació, Maternitat, Traumatologia, Hemodiàlisi, Hospital de Dia, unitat d'especialitats mèdiques i, per descomptat, la planta d'hospitalització pediàtrica) i ara també amplien la presència a un programa regular d'acompanyament a Sala d’Operacions i Radiologia, tots els dies reservats per a intervencions pediàtriques. En les properes setmanes s'iniciarà també l'activitat en la Unitat de Psiquiatria.

A més, Sonrisa Médica segueix oferint els seus programes de visites virtuals «Clownsultes externes» i «Càpsules clownètiques» en el seu canal de Youtube, finançats per la Conselleria de Salut i Consum, la Conselleria de Serveis Socials i Esports, el Consell d'Eivissa, socis i una xarxa empresarial.

Cal destacar que tots els artistes de Sonrisa Médica són professionals de les arts escèniques i compten amb múltiples recursos artístics per adaptar la seva actuació a cada situació. A més, reben formació psicològica i formació sanitària bàsica per poder dur a terme els protocols de protecció i seguretat necessaris, així com per conèixer el vocabulari i les principals intervencions en les quals col·laboren amb freqüència a demanda del personal sanitari.