Logo ASEF

Vaccinació oberta a CS

El Recinte Firal d'Eivissa tindrà al setembre dues línies per a segones dosis, tot i que seguirà vaccinant les persones sense cita

Els centres de salut ja han començat a captar usuaris per a la vaccinació des de l'atenció primària. Fins ara ja han vaccinat prop de 800 persones

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha ampliat la vaccinació als centres de salut per captar persones indecises o que encara no han pogut ser vaccinades.

Des de mitjan agost, els metges i infermeres dels centres de salut capten activament aquells pacients que acudeixen a les consultes d'atenció primària per avançar en la vaccinació de la població de les Illes Pitiüses. Això s’afegeix a l'obertura de la vaccinació sense cita que s'ha duit a terme en els últims dies en els centres de salut de Santa Eulària des Riu i Sant Antoni de Portmany. Fins ara han estat vaccinades prop de 800 persones en els dispositius d'atenció primària.

Segons explica Noelia Azqueta, directora d'Infermeria de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, «l'objectiu és anar reduint l'oferta en el Recinte Firal progressivament i que la vaccinació vagi adquirint major protagonisme en els centres de salut, que és on podrem fer una major labor d'informació i captació de les persones que encara no han estat vaccinades».

D'aquesta manera, el Recinte Firal d'Eivissa quedarà, a partir del 1r de setembre, amb dues línies de vaccinació, destinades a persones que hagin de completar la pauta vaccinal; és a dir, per a segones dosis. Això no obstant, els professionals del punt de vaccinació encara administraran primeres dosis a les persones que hi vagin sense cita per ser vaccinades.

L'horari del Recinte Firal és de 8.00 h a 22.00 h, per oferir la major accessibilitat als usuaris, i en el cas de l'Hospital de Formentera l'horari al setembre serà de dilluns a dijous de 16.00 h a 19.00 h i els divendres de 13.30 h a 15.00 h.