Logo ASEF

El Concurs de decoració de Nadal d'aquest anòmal any ha comptat amb 10 candidatures d'altura: Paritori amb la seva original proposta "Maritorio" inspirat en les profunditats de la mar, Quiròfans amb una candidatura molt creativa que donava la benvinguda des de la mateixa porta d'accés a l'àrea quirúrgica, la Secretaria de quiròfans, amb un simpàtic collage de metges, infermeres i zeladors convertits en Pare Noel, Rehabilitació, que no ha deixat una cantonada sense decorar amb originals materials, el Servei de Gestió telefònica que ha plantejat una acolorida i imaginativa decoració nadalenca, Hemodiàlisi que ha creat un emotiu "Nefronadal" amb la participació de tot l'equip, Ca na Majora que ha decorat amb afecte una de les unitats que més calidesa necessita pel perfil dels seus pacients, Especialitats Mèdiques que ha plantat un original arbre amb divertits i personalitzats adorns, Salut Laboral que ha sorprès amb un divertidíssim vídeo d'Elfes que lluiten contra i la covid i Urgències que una vegada més deixa mostra de la seva originalitat i el seu esperit de participació.

El jurat

Aquest any hem pretès que la cinquena edició de el Concurs de decoració nadalenca tingui una simbologia especial i que serveixi també de reconeixement a aquells que han aparegut en 2020 per controlar la pandèmia, un equip de 40 persones que es desviuen perquè els contactes no siguin tan estrets i per rastrejar fins a l'últim racó per frenar l'expansió d'aquest virus. Aquest any el jurat ha estat compost per membres de la Central Covid que coordina l'infermera Sheila Palau i que a més és la presidenta d'aquest jurat format per Violeta Terrón (administrativa Educovid), Virginia Castro Ruiz (infermera Educovid), Pilar Molina Gutiérrez (TCAI CCcovid) i Tadeo Gutiérrez Coronado (Tècnic de laboratori UVAC Express). La direcció ha volgut reconèixer, així, la seva important tasca i desvetllament i agrair que a més de la càrrega de treball que tenen hagin participat en aquest Concurs com a jurat.

Les tres persones que han lliurat els premis d'aquest concurs són Sheila Palau, presidenta del jurat, que ha fet entrega del tercer premi; el segon premi l'ha donat el director de la Societat Concessionària Gran Hospital Can Misses, Alberto Fernández Cladera; i finalment, el primer premi l'ha lliurat Helen Watson, presidenta de l'associació Ibiza y Formentera Contra el Cáncer (IFCC).

Un jurat que ha valorat 4 àrees, el muntatge del vídeo, la música, l'originalitat i el material usat. Així, després assenyades valoracions i havent estat enormement difícil l'elecció de les tres millors propostes, aquestes han estat, en tercer lloc, amb 27 punts, el Servei de Gestió Telefònica. En segon lloc, Hemodiàlisi, que amb 32 punts ha aconseguit la medalla de plata. Finalment, el primer premi ha recaigut en Salut Laboral, que a més de vetllar per la salut dels professionals ha posat una dosi de simpatia i creativitat, i s'ha erigit com a clar guanyador amb 40 punts.