Logo ASEF

Dolors López

\ Ha tingut lloc la presa de possessió de places fixes de tècnics després de superar el concurs-oposició

\ Dolors López Solé, coordinadora de Laboratori i Anatomia Patològica, ha obtingut el primer lloc a Balears

Prop d'una trentena de professionals sanitaris de serveis centrals com són els laboratoris d'Anàlisis Clíniques i Microbiologia, Anatomia Patològica i Radiologia han celebrat avui en un acte l'obtenció d'una plaça fixa després de superar el concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears per a les places convocades de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

L'acte ha estat presidit per la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, acompanyada de la directora d'Infermeria, Noelia Azqueta, i les subdirectores d'Infermeria, Sonia Yagües i Yolanda Ferrer. També hi han estat assistit les coordinadores d'infermeria d'aquests serveis; Laura Malato i Laura Roig, de Radiologia, i Carlos Gustavo Martínez Cervera i Dolors López Solé, coordinadors de Laboratori i Anatomia Patològica.

La direcció d'Infermeria fa una valoració molt positiva de l'acte de presa de possessió de la plaça . Segons la directora d'Infermeria, Noelia Azqueta, «oferim estabilitat i seguretat, en temps d'incertesa, als tècnics de les Pitiüses i fem possible que aquests comptin amb unes bones condicions per desenvolupar la seva carrera professional. Amb això, a més, fidelitzam excel·lents professionals i garantim una qualitat assistencial cada vegada major».

Segons Carmen Santos, la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, «és un orgull poder celebrar aquest acte de la signatura de la plaça en propietat, ja que ens assegura per al futur un nodrit grup de grans professionals per a la nostra àrea de salut. Això és molt important en un moment de pandèmia com l'actual, en què recau sobre els laboratoris i Radiologia una gran càrrega de treball. Augmentar les places fixes de tècnics és transcendental a l'hora consolidar i fer créixer serveis essencials per a tota l'Àrea de Salut».

Primer lloc en l'OPO balear per a una tècnica de laboratori de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera
Els vint-i-set tècnics que han obtingut plaça a Eivissa són dinou tècnics de laboratori, set tècnics de radiodiagnòstic i un d'anatomia patològica.

Els dinou tècnics de laboratori són M. Virtudes Aroca Serrano, María Aguado Ramón, M. del Mar Conill Alcolea, Maite Díaz Rodríguez, Manuel Docampo Ferreira, Anabel Felpete Pérez, Raquel Fernández Gallardo, Josefa Juan Serra, Lidia Juan Serra, Carlos Gustavo Martínez Cervera, Beatriz Peón Olives, M. Josefa Primo Higón, M. del Carmen Rodríguez Borlado Tello, Domingo Carlos Ruiz Sosa, Pilar Salines Gisbert, Ana Isabel Sanz Mata, Sonia Siso Ros, Ricardo Torres Ventura i Dolors López Solé, una de les coordinadores de Laboratori i Anatomia Patològica, qui ha obtingut el primer lloc en l'oferta pública d'ocupació (OPO).

A ells s’hi sumen set tècnics de radiodiagnòstic: Sonia María Moreno Contreras, Julio Martagón Gordillo, Gabriel Medina Berlanga, Inés María Melchor Martín, Juan Francisco Torres García i Germán Vallejo Cruzado. El tècnic d'anatomia patològica és Javier Soto Rodríguez.