Logo ASEF

Un sol visitant

\ Es tracta d'una mesura preventiva per evitar el contagi de familiars i de pacients

\ El protocol de visites a pacients amb COVID-19 els garanteix la seguretat i la millora emocional del pacient aïllat

Aquesta setmana s'ha tornat a impulsar la mesura d'un sol visitant per persona hospitalitzada, tal com va tenir lloc en la primera fase de la pandèmia.

L'increment de casos i, sobretot, l'augment d'ingressos per COVID-19 han portat a la direcció de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera a reprendre aquesta mesura que limita l'accés de visitants a les plantes d'hospitalització a un sol acompanyant per pacient com a mesura preventiva per evitar el contagi de familiars i de pacients.

Així mateix s'ha restringit novament la col•locació de taules informatives d'associacions i el trànsit injustificat d'usuaris per l'Hospital. També s'ha indicat la utilització de les entrades més properes a la destinació de l'usuari per mitjà de plànols i cartells informatius.

D'altra banda, les visites a pacients positius en SARS CoV-2 segueixen sent possibles ja que hi ha un protocol de visites, elaborat per l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, que compleix amb totes les mesures de seguretat i facilita la recuperació emocional del pacient aïllat.

Des de la direcció s'agraeix la comprensió i col•laboració dels usuaris i es lamenten les molèsties que pugui ocasionar aquesta mesura.