Logo ASEF

Butaques IFCC

\ Aquesta associació pitiüsa incrementa així la donació de deu butaques que va fer l’any 2016

També ha donat cinc televisors per a la sala de quimioteràpia

L’Hospital de Dia Oncohematològic de l’Hospital Can Misses ha renovat part de les 34 butaques de què disposa gràcies a la donació de l’associació Ibiza y Formentera Contra el Cáncer (IFCC), que ha regalat 16 noves butaques reclinables d’última generació per als pacients oncològics. Aquesta nova donació d’IFCC se suma a la que va fer l’any 2016, en la qual va donar 10 butaques i 5 televisors amb auriculars incorporats, amb la qual cosa ha completat la renovació de les butaques de la sala de quimioteràpia.

La coordinació amb IFCC per a l’adquisició d’aquest mobiliari ha correspost a l’equip de la Direcció d’Infermeria mitjançant la directora, Noelia Azqueta, i la subdirectora Yolanda Ferrer, a més de la col•laboració de Marga Delgado, tècnica del Servei de Compres d’Immobilitzat de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

La gerent de l’Àrea de Salut, acompanyada de l’equip directiu i de la presidenta d’IFCC, Helen Watson, ha visitat la sala de quimioteràpia del centre, que ja disposa d’aquestes 16 noves butaques reclinables per als pacients, i ha agraït «la col•laboració constant, la solidaritat i el compromís d’Ibiza y Formentera Contra el Cáncer amb el pacient oncològic. Gràcies a aquesta associació podem oferir més comoditat i humanització en l’atenció sanitària al pacient oncològic. No oblidem que a les 26 butaques i els televisors cal sumar-hi nombroses donacions, com ara la decoració de les consultes d’infermeria oncològica i de la consulta de la Unitat de Cures Pal•liatives, l’adquisició d’un endoscopi per a l’Hospital de Formentera, el finançament del projecte pilot de cribratge del càncer de còlon i la contractació d’un fisioterapeuta per a la Unitat de Limfoedema, que dirigeix la Dra. Sausan Sayed, a més de cotxes per a aquesta Unitat de Pal•liatius, anys enrere».

Per la seva banda, la presidenta d’IFCC ha destacat que «sempre és el nostre objectiu millorar l’atenció dels pacients oncològics d’Eivissa i Formentera posant el nostre granet d’arena. A més de tot el que ha esmentat la gerent, Carmen Santos, aquesta entitat ha finançat prèviament els fullets informatius de l’Hospital de Dia Oncològic amb recomanacions per als pacients en tractament de quimioteràpia, per a les pacients de cirurgia de mama i per als pacients ostomitzats. Per a nosaltres és molt important aportar més qualitat de vida als pacients oncològics i oferir-los més comoditat, perquè és molt important quan reps un tractament que pot durar fins a sis hores. Estam molt satisfets i esperam continuar col•laborant amb l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera en propers projectes».