Logo ASEF

Obres UB Cala de Bou

\ Aquestes obres duplicaran el nombre de consultes, de 4 a 8, i s'ampliarà l'espai 171 m2 amb una planta més

\ El trasllat es durà a terme entre el divendres 10 i el dilluns 13, amb la qual cosa la Unitat Cala de Bou estarà operativa de nou el dimarts 14

Les obres d'ampliació de la Unitat Bàsica de Salut (UBS) Cala de Bou, que escometrà l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, començaran pròximament. Per a això s’han de traslladar els equips d'aquesta unitat a unes dependències a vint metres escassos de l'actual unitat, que el Consistori ha posat a la disposició de l'Àrea de Salut durant el temps que durin les obres.

Les obres començaran una vegada s'hagi fet aquesta mudança, que es durà a terme entre el divendres 10 i el dilluns 13, amb l'objectiu de reprendre l'activitat en les noves instal·lacions el dimarts 14.

Per això, tant divendres com dilluns, els usuaris d'aquesta unitat hauran d'acudir al Centre de Salut Sant Josep de sa Talaia, on seran atesos tant per consultes urgents com si tenen alguna consulta programada.

La UBS Cala de Bou atén actualment 4 .610 usuaris i ha experimentat en els últims anys un important creixement de població. Això ha causat la necessitat d’ampliar aquest centre, que té actualment una superfície de 470,05 m2 . L'ampliació li afegirà 171,33 m2 en una planta superior. L'espai final superarà els 641 m2 i es dupliacarà el nombre de consultes, que passarà de 4 a 8. L'obra contempla la instal·lació d'un ascensor i accés per l’escala a la nova primera planta que es construirà sobre l'actual centre de majors de Cala de Bou.

Les obres, segons l'Ajuntament, tindran una durada aproximada de sis mesos i el cost serà de 325.000 € (268.000 € més 56.000 € d'IVA).

L'equip de la UBS Cala de Bou està format actualment pels doctors Jaqueline Camps i Adrián Mateo, les infermeres Lorena Montero, Rosa Casado, Gloria Pérez i Irene Costa, i l'administrativa Lidia Monzoni. Les noves dependències provisionals disposen de 7 consultes i un magatzem.