Logo ASEF

 

\ L'emotiu vídeo ha comptat amb la participació d'11 il·lustradors de Formentera

\ "Sofà de cuir" de Jah Chango i Pau Donés, posa la música a aquest vídeo d'agraïment

Formentera amb Formentera, així comença el vídeo homenatge de l'Hospital de Formentera a tots els que d'una manera o altra han col·laborat durant la pandèmia de COVID-19.

L'hospital de la pitiüsa menor ha volgut així agrair a tots els particulars, empreses, institucions i organismes el gran nombre de mostres de solidaritat i generositat rebudes en el període de l'Estat d'Alarma.

El projecte coordinat per la responsable de centre, Ilana Martínez, ha comptat amb la participació absolutament altruista d'11 il·lustradors establerts a Formentera que s'han traçat els sentiments del centenar de treballadors de l'Hospital de Formentera que amb aquest vídeo han volgut agrair la resposta de la societat formenteresa.

Els il·lustradors Víctor Escandell, Guillem Marí, Vicent Ferrer, Joan Moreno, Pilar Mena, Raquel Caramazana, Patrícia Gea, Max Mallol, Paula Tikas, Jan Ribas i Rebeka Elizegi que s'ha encarregat de el disseny gràfic, han recollit amb diferents estils les diferents donacions i mostres d'afecte fetes arribar als professionals de l'hospital i centre de salut de Formentera.

Del muntatge de el vídeo s'ha encarregat Ismael Rosales i la música, Sofà de cuir tema del disc #Unkilodemas, va ser cedida per aquest vídeo d'agraïment per Jah Chango i Pau Donés.

Per a la responsable de l'Hospital de Formentera, Ilana Martínez, "aquest vídeo recull els sentiments dels professionals de l'hospital i centre de salut de Formentera en moments de gran incertesa i tracta de tornar amb aquest gest tot el que hem rebut de la societat d'aquesta petita illa que s'ha mostrat tan gran durant la pandèmia. A més agraïm molt especialment a tots els que han col·laborat en l'elaboració d'aquest vídeo d'homenatge".