Logo ASEF

Nova cirurgiana

\ La doctora Elena Rocandio procedeix de l’Hospital Son Espases i compta amb una dilatada experiència

\ La incorporació permetrà millorar l’atenció en Urgència Quirúrgica i al pacient politraumatitzat

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha contractat una nova especialista en cirurgia general i de l’aparell digestiu per a l’Hospital de Formentera, la doctora Elena Rocandio Cilveti.

La doctora Rocandio compta amb una gran experiència i ha exercit durant els últims vint anys en els centres de referència de les Illes Pitiüses, Son Dureta i l’Hospital Universitari Son Espases. La nova cirurgiana de l’Hospital de Formentera va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat del País Basc.

La doctora Rocandio ha estat metgessa adjunta del Servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, adscrit al Servei de Cirurgia Toràcica en l’Hospital Son Dureta. A Son Espases ha ocupat els càrrecs de coordinadora d’Urgència Quirúrgica i ha estat membre del Comitè de Trauma. La seva incorporació, donada la seva dilatada experiència, permetrà millorar l’atenció en Urgència Quirúrgica i al pacient politraumatizat en l’Hospital de Formentera.

La incorporació de la nova especialista ha coincidit amb la reincorporació del doctor David Prada, després d’una baixa.

El pla de contingència que es va engegar el novembre per la partida de l’anterior cirurgià per raons personals i el període de baixa del doctor Prada
—que va consistir en el desplaçament de cirurgians de l’Hospital Can Misses per evitar el trasllat dels pacients de Formentera— ha conclòs amb un total de noranta-quatre consultes ateses des de novembre fins a dia d’avui.

Actualment el Servei de Cirurgia General i Aparell Digestiu de l’Hospital de Formentera té un pacient en llista d’espera quirúrgica que serà programat en els propers dies. En el mateix període de 2019 hi havia sis pacients en llista d’espera quirúrgica d’aquest Servei, la qual cosa significa que la llista d’espera s’ha reduït un 83,3%.