Logo ASEF

Alicia Quílez

\ La doctora Alicia Quílez Cutillas prové de l’Hospital Universitari Puerta del Mar (Cadis)

\ Va estudiar Medicina a la Universitat de Granada i ha rodat per hospitals de gran prestigi

El Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Can Misses ha incorporat a la plantilla una nova especialista, la doctora Alicia Quílez Cutillas. Amb ella, el Servei ja disposa de cinc oncòlegs.

La doctora Quílez prové de l’Hospital Universitari Puerta del Mar (Cadis), on treballava des de l’any 2014. L’oncòloga té una àmplia experiència assistencial i ha rodat per hospitals oncològics de gran reputació, com el britànic Royal Marsden, en la Unitat de Sarcoma. També ha rodat per la Clínica Universitat de Navarra, per la Unitat de Melanoma de l’Hospital Gregorio Marañón (Madrid) i pel Presbyterian/Weill Cornell Medical Center (Nova York). La doctora Quílez és autora i coautora de nombrosos articles científics i forma part del Grup Español d’Investigació en Càncer d’Ovari.

Tot i que el Servei d’Oncologia Mèdica de Can Misses no té llista d’espera per a les primeres consultes ni demora en els tractaments, l’ampliació de la plantilla agilitzarà l’atenció de les consultes de revisió.

La doctora Alicia Quílez s’uneix a una plantilla formada per quatre oncòlegs més: Sergio Sánchez, cap d’Oncologia Mèdica, Carlos Rodríguez, Iker López i Urbicio Pérez, a més de la psicooncòloga Paloma Martínez. El Servei, gràcies a l’esforç de la plantilla, va augmentar un 6% la seva activitat en 2019 i va aconseguir un màxim històric de 7.857 consultes ateses.

La directora gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos, ha manifestat que “agraïm l’esforç fet pel Servei d’Oncologia Mèdica aquests mesos i estam convençuts que amb aquesta incorporació podrem assegurar la màxima qualitat assistencial”.