Logo ASEF

Eleven feb 2020

\ Eleven, la iniciativa impulsada per la Unitat de Seguretat del Pacient, ofereix 11 minuts d’exercicis de respiració

\ Amb aquesta activitat es pretén reduir l’estrès i la tensió física i emocional

Els trenta pacients de l’Hospital de Dia Oncohematològic, acompanyats del personal d’aquesta unitat, han rebut la tretzena sessió d’Eleven, la iniciativa posada en marxa per la Unitat de Seguretat del Pacient (USP) que té com a objectiu reduir la tensió física i emocional i augmentar l’autoconeixement i l’autoestima, a més de rebaixar l’estrès. Amb aquest programa d’humanització es pretén millorar la salut del personal de l’Hospital Can Misses i alleujar l’estrès dels pacients per mitjà d’11 minuts de ioga i meditació.

Tomás Gómez, instructor de ioga, desenvolupa de manera altruista aquest programa de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera; ja ha prestat els seus serveis a l’Àrea Quirúrgica, a l’UCI, a l’Hospital de Dia Oncològic, al SAMU 061 i als serveis d’Hemodiàlisi, Rehabilitació i Pediatria.

Segons la cap de l’UCI i coordinadora de la USP, Paz Merino, «amb Eleven estam oferint 11 minuts de salut a professionals i pacients, perquè ens permet reduir la tensió a tots els que afrontam situacions extremes».