Logo ASEF

UCI respira

\ La Unitat de Seguretat de l'Pacient celebra la dotzena sessió d'Eleven a l'UCI de l'Hospital Can Misses

\ A través d'exercicis de respiració amb tècniques de ioga es persegueix reduir de l'estrès i la tensió física i emocional

El personal de l'UCI de l'Hospital Can Misses ha assistit avui a la dotzena sessió d'Eleven, el programa d'humanització de la Unitat de Seguretat del Pacient de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera que persegueix millorar la salut dels treballadors de l'Hospital Can Misses i alleujar l'estrès a través de el ioga i la meditació.

Els professionals de el Servei de Medicina Intensiva s'han realitzat durant 11 minuts d'exercicis de respiració i de meditació guiats per Tomás Gómez, instructor de ioga.

Els exercicis de respiració permeten una reducció de la tensió física i emocional, i un major autoconeixement i autoestima, a més de rebaixar l'estrès, bàsic en professionals amb un alt grau d'exigència com són els de la UCI. La respiració permet desbloquejar la tensió acumulada.

Tomás Gómez, instructor de ioga, desenvolupa de manera altruista aquest programa concebut per la Unitat de Seguretat de l'Pacient (USP) de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera que ja ha visitat l'àrea quirúrgica, Hemodiàlisi, Hospital de dia oncològic, Rehabilitació, la UCI, pediatria i el SAMU 061.

Per la cap de l'UCI, Paz Merino "Eleven és una interessant i innovadora iniciativa, ben valorada pels professionals ja que ens permet reduir la tensió a tots els que ens enfrontem a situacions límit".