Logo ASEF

Nadal Cas Serres Can Misses

\ Els infants han fet un total de 135 postals nadalenques per repartir entre els pacients

\ Els zeladors, Antonio Cruz i Domingo Martínez han recollit les postals en el col·legi per repartir-les posteriorment a l’Hospital

Un any més, i ja són quatre, els alumnes d'educació primària i infantil del CEIP Cas Serres han felicitat el Nadal als pacients que estan ingressats a l’Hospital Can Misses d’una manera entranyable i original, amb postals nadalenques i missatges que tenen per objectiu alegrar-los l’hospitalització en aquestes entranyables dates prèvies al Nadal.

Els alumnes han lliurat a Antonio Cruz, cap de zeladors de l’Hospital Can Misses, un total de 135 postals nadalenques que ells mateixos han confeccionat i escrit per a l’Hospital Can Misses. Aquestes postals van adreçades especialment als pacients ingressats en les unitats d'hospitalització de medicina interna, traumatologia i especialitats mèdiques, i la missió és fer-los més suportable l’ingrés en aquests dies previs al Nadal amb emotius missatges d’ànim.

A les 10.30 h els alumnes esperaven el cap de zeladors, Antonio Cruz, acompanyat del zelador Domingo Martínez, els que han acudit al centre escolar per recollir les felicitacions i dur-les directament a l’hospital per lliurar-les en mà als pacients ingressats. Després de l’entrega de les postals els alumnes han cantat una nadala que havien assajat per a l’ocasió.

Poc després, a les 11.00 h s’han començat a repartir les postals als ingressats en la unitat d’especialitats mèdiques, els quals s’han sorprès gratament i han agraït el gest.

La supervisora de la Unitat d'Especialitats Mèdiques, Manuela Luque, s'ha encarregat de repartir les felicitacions entre els pacients hospitalitzats.

Al llarg del matí s’han seguit repartint la resta de postals per totes les unitats d’hospitalització de Can Misses.