Logo ASEF

Rutes saludables

\ El Grup de Rutes Saludables del Centre de la avinguda 8 d'agost concentra a 41 participants a la cursa

Èxit de participació de l'esdeveniment organitzat pel Consell d'Eivissa i l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

Diumenge passat van concloure els actes organitzats per la Setmana sense fum de les II Jornades Viure sense tabac, organitzades conjuntament pel Consell d'Eivissa, Conselleria d'Educació i l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Antoni, Sant Josep, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Associació Eivissa i Formentera Contra el Càncer, amb la caminada popular "Viure sense tabac".

Durant tres dies, des del 16 al 19 de maig s'han ofert xerrades i diferents activitats que han comptat per segon any consecutiu amb l'apadrinament del televisiu Pedro García Aguado.

La cursa popular que tanca aquestes Jornades va suposar de nou un èxit de participació i va comptar amb la participació de l'Equip de Rutes Saludables del Centre de Salut de Vila amb un nombrosíssim grup format per 41 integrants entre els quals es trobaven metges, infermeres, i pacients del centre de la Avinguda 8 d'agost.

El motivat equip de Rutes Saludables va guanyar el premi al grup més nombrós i no és el primer premi que reben ja que aquest any també van ser premiats a la Gala de la Salut que organitza la Conselleria de Salut anualment.