Logo ASEF

Prostitució i salut

Us informam que els propers 13 i 14 de maig es celebraran a la sala d'actes de la Universitat de les Illes Balears (carrer Calvari, 1. Eivissa. Antic edifici Comandància militar) les IV Jornades prostitució i salut: la prostitució nua, organitzades per Médicos del Mundo, en col·laboració amb l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, i amb el  finançament del Consell d'Eivissa.

En aquestes jornades s'abordaran temes com la salut des d'una perspectiva de gènere, aspectes psicològics de la prostitució, la prostitució en primera persona, masculinitat i salut, noves masculinitats en el context balear actual, prostitució en els països d'origen i prostitució i pornografia (conseqüències per a la salut). També es fara un repàs de la feina realitzada per Médicos del mundo en aquest àmbit i es celebrarà un cinefòrum amb la projecció del film Evelyn.

Aquesta activitat formativa està adreçada a personal sanitari i psicosocial, estudiants de grau de la Universitat de les Illes Balears i voluntaris de Médicos del Mundo i s'ha sol·licitat acreditació CFC. Us podeu inscriure mitjançant el següent enllaç.

Consulteu programa de les Jornades