Logo ASEF

Nova neuropediatra

L’Hospital Can Misses ha incorporat al Servei de Pediatria una neuropediatra, la Dra Nadia Irazabal, subespecialitzada en aquesta disciplina per la Clínica Universidad de Navarra, d’on procedeix. Així doncs, s’afegeix a l’equip de pediatres dirigits pel Dr Bartolomé Bonet.

Des de la marxa del neuropediatre Juan Lastra a l’Hospital Universitari Son Espases, en els darrers mesos l’atenció de la consulta de neuropediatria l’ha assumida l’equip del Servei de Pediatria.

Sis subespecialitats de pediatria

El Servei de Pediatria ha anat ampliant progressivament en els darrers anys la seva cartera de serveis fent-se càrrec de diferents subespecialitats d’aquesta disciplina, entre les quals endocrinologia, cardiologia, pneumologia i al·lèrgies, nefrologia, neonatologia i neuropediatria. També té capacitat resolutiva per atendre els casos d’infants amb malalties metabòliques i els d’infants crítics, a més de sedació i analgèsia.

5.855 consultes l’any 2018 i més de 500 urgències

El Servei de Pediatria va atendre l’any 2018 5.855 consultes, el 31,3 % de les quals va correspondre a primeres cites (1.834) i el 68,7 %, a segones visites o successives (4.021). D’altra banda, el Servei també va atendre 564 urgències pediàtriques.

Segons el cap del Servei, Bartolomé Bonet, “incorporar una neuropediatra amb la formació de la Dra Irazabal és una notícia excel·lent, ja que ens ajudarà a continuar oferint la màxima qualitat assistencial als infants de les Pitiüses”.

Segons la gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos, “agraïm l’esforç de l’equip de pediatria durant aquests mesos i l’enorme professionalitat demostrada, i continuam cercant pediatres per a la nostra plantilla: esperam poder anunciar ben aviat noves incorporacions”.