Logo ASEF

Luca di Giacomo

25 artistes han passat per Plantagrama, la iniciativa d'humanització de l'atenció sanitària a través de la música que va començar el seu recorregut al setembre de 2016.

Avui Plantagrama, però, ha canviat la música per la màgia i Luca di Giacomo, mag internacional d'origen argentí habitual dels xous de Las Vegas, ha ofert el seu espectacle de mentalisme i il·lusionisme als pacients ingressats a les unitats d'hospitalització de Medicina interna i als seus familiars.

Una vintena d'assistents han gaudit de la màgia de prop i trucs de mentalisme del mag format amb el prestigiós mag considerat el pare de la màgia moderna Oscar Keller. Di Giacomo, a més, va coincidir en el seu periple de Las Vegas amb dos dels més grans mags actuals, Lance Burton i David Copperfield, de qui va rebre consells que sens dubte es veuen reflectits en la seva manera d'entendre l'espectacle de la màgia.

Per Enrique Garcerán, responsable d'aquesta iniciativa de la USP "Plantagrama té com a objectiu entretenir els pacients i treure'ls de la seva preocupació. Estar ingressat és enormement tediós i tant la música com la màgia permeten aquest espai de desconnexió que es necessita".