Logo ASEF

Jornada d'Humanització en la gestió sanitària (SATSE)

Humanitzar la sanitat és un dels grans reptes de molts professionals sanitaris, pel que ha sorgit iniciatives com Humanitzar les UCIs o les Urgències i, com no, humanitzar la gestió sanitària, perquè "no es pot humanitzar l'assistència sense una gestió sanitària humanitzada ".

La humanització és un repte de la sanitat actual, és un repte per als gestors presents i del futur, un repte que s'ha d'afrontar amb voluntat de canvi de rol, una gestió centrada en les persones.

Aquesta I Jornada adreçada a infermeria i fisioteràpia pretén apropar a professionals i gestors aquesta filosofia i estil de treball.

Teniu diferents modalitats d'inscripció a la Jornada, en la que hi ha diverses activitats, i inclús pots quedar-te a dormir a Eivissa sol/a, amb amics/companys o amb la teva parella:

1. Per inscriure't de forma gratuïta "només" a la Jornada d'Humanització en la gestió, divendres 30 de novembre, matí i tarda, fes clic aquí.

2. Per inscriure't al sopar a les 22 ha l'Hotel Pachá amb accés a la discoteca o sala habilitada, fes clic aquí.

3. Per inscriure't a la visita guiada al recinte emmurallat Patrimoni de la Humanitat de Dalt Vila (activitat gratuïta), el 20 h al Mercat Vell, fes clic aquí.

4. Per a quedar el divendres 30 de novembre a dormir a Eivissa pots optar per diferents hotels i preus: Hotel Pachá, Hotel TBH Els Molins, Hotel Simbad, Hostal el Parc i els Apartaments Llobet. Trobareu més informaicó de contactes i preus al tríptic de la Jornada.

Programa de la Jornada | Tríptic de la Jornada