Logo ASEF

Noves incorporacions Anestèsia

El servei d'Anestèsia de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha incorporat dos noves professionals, les doctores Sara Gallo Santacruz i Nerea Gómez Pérez. Sara Gallo es va formar a la Universitat Complutense de Madrid i va realitzar l'especialitat a l'Hospital 12 d'octubre. Nerea Gómez, per la seva banda, va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat de València i va fer l'especialitat a l'Hospital Ramón i Cajal de Madrid.

La plantilla d'Anestèsia de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera queda completa amb la propera incorporació aquest mes d'un nou facultatiu que se suma a aquestes dues anestesistes.

La plantilla d'Anestèsia ha estat per sota de la seva plantilla autoritzada fins ara, fa un any i mig va arribar a comptar amb només 13 anestesistes. Des de la direcció i la direcció del servei s'ha treballat intensament per reforçar un equip que durant molts mesos ha realitzat un important esforç i ha estat enormement solidària amb la situació. Carmen Santos, gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, es mostra molt satisfeta de comptar amb la plantilla completa i agraeix "la tasca i compromís dels anestesistes".